Ботев слага видеостена за Панатинайкос, предлага бира на феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:26 / 23.07.2024
2534
Ръководството на Ботев (Пловдив) отново кани всички привърженици на клуба, които няма да пътуват към Атина, да заповядат на стадион "Христо Ботев“ в четвъртък, 25 юли, за да гледат срещата с Панатинайкос на голяма видеостена. Както преди седмица срещу Марибор, и сега входът е напълно безплатен и всички фенове на тима са добре дошли. 

Още веднъж привържениците ще могат мощно да подкрепят своите любимци и от уюта на "Колежа“. Срещата между Ботев и Панатинайкос започва в 21:00 часа, а вратите на стадиона ще отворят за феновете в 20:00 часа. 

От клуба отново са подготвили специална програма с DJ. За удобството на привържениците ще работят и двата бара в Сектор А. На разположение за покупка са вода, студени напитки и бира. 

Всички привърженици са добре дошли и в часовете преди двубоя да посетят новия клубен магазин на стадион "Христо Ботев“. В него всеки може да се потопи изцяло в магията на Ботев, както и да разгледа колекция от най-различни артикули.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).