Директор в Ботев: Правим още една стъпка да ускорим глобалното приемане на Биткойн

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:36 / 24.07.2024
2585
Ботев Пловдив, най-старият футболен клуб в България, с гордост обявява членството си в Liquid федерацията, пишат "канарчетата" в официалния си сайт.

Този стратегически ход е в съответствие с визията на Ботев да интегрира нови иновативни технологии, в основата на които е Биткойн в операциите на клуба. По този начин Ботев затвърждава позицията си на пионер в спортната индустрия.

Членството на Ботев Пловдив разширява Liquid федерацията до 73 членове. Клубът вече използва мрежата Liquid като технологията, която захранва портфейла AQUA. В него специален Ботев режим приветства всички фенове на "жълто-черните“. Освен това Ботев планира да използва Liquid технологията както за разплащания, така и за иновативно ангажиране с ботевистката общност, използвайки токенизирани фен точки. Повече информация за тях очаквайте скоро.

Георги Манолов, Биткойн директорът на Ботев Пловдив, заяви: "Горди сме да се присъединим към Liquid и над 70-те други пионерски компании, изграждащи глобалната Биткойн екосистема. Това е просто още една стъпка в нашата отдаденост да ускорим глобалното приемане на Биткойн чрез най-великия спорт на света – футболът“.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).