Всички погледи са към Ботев! Ще успеят ли "канарчетата" срещу гранда Панатинайкос?

Автор: Тодор Благов
Коментари (3)
07:00 / 25.07.2024
3478
Ботев (Пловдив) гостува на Панатинайкос в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е тази вечер от 21:00 часа на Олимпийския стадион в Атина.

Ще продължи ли полетът на "канарчетата" във втория по сила европейски клубен турнир? Този въпрос си задават феновете на пловдивчани, а еуфорията от европейските вечери нараства с всяка изминала седмица.

Препятствието е много голямо и със сигурност гръцкият гранд е фаворит за краен победител от двата сблъсъка. Душан Керкез и момчетата му обаче показаха, че изобщо не са за подценяване и имат своите футболни аргументи.

Голямата цел пред Ботев тази вечер е да вземе добър резултат преди реванша на стадион "Христо Ботев". Пълните трибуни на "Колежа" ще бъдат огромният коз за пловдивчани, който може да наклони везните в полза на пловдивския тим.

Време е за европейски спектакъл, обагрен в "жълто-черни" цветове. Ще успее ли Ботев да затрудни Панатинайкос ще разберем на красивия стадион в гръцката столица, а двубоят ще бъде ръководен от израелеца Дейвид Фуксман.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).