Голям фен на Локо за изказването на Лилчо Арсов: Много ниско ниво, а възпитава деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
11:33 / 26.07.2024
7726
Един от емблематичните привърженици на Локомотив Пловдив - Владимир Владимиров - Дарбито, направи доста остър коментар за поведението на бившия вратар на Ботев (Пд) Лилчо Арсов. Повод за реакцията на Дарбито е изказването на Арсов, че в "в неделя Ботев ще играе срещу отбора, който стана на 88 години".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Владимир Владимиров е един от авторите (заедно с Ангел Ангелов) на клубния алманах за историята на Локомотив Пловдив - "Оттук започва любовта - Хроники за Пловдивския любимец".

Ето какво написа Дарбито в една от големите "черно-бели" групи във Фейсбук:

Провокирането на този пост е изказването на Лилчо Арсов, което беше публикувано днес! Изказване, което за пореден път показва разликата между нас и тези хора, за които "остроумието" винаги е било нещо, с което са се гордеели и са смятали за много "оригинално", а всъщност показва само едно - ниско, ама много ниско ниво!

За съжаление това момче в някакъв период беше един от нас и на трибуните и на терена, но със сигурност някъде дълбоко в себе си е винаги е бил един от тях, защото поведението му си е баш като за... тях!

Колажът е от един мач от преди около 20 години, който в крайна сметка не завърши добре за нас, но атмосферата беше уникална, а дебют в това Дерби направи един от най-големите ни любимци - Даксон!

Колажът е от момента на дузпата, изпълнена от Христо Златински в 40-тата минута, когато поведохме с 2-1! На вратата ясно кой е!

Днес и единият и другият ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦА - БЪДЕЩИ ФУТБОЛИСТИ, но съм сигурен, че с личния си пример ги възпитават по много различен начин! Особено като гледам публичните им изяви!


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 26


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).