Керкез: Разочарован съм, трябваше да решим всичко преди почивката!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
23:41 / 28.07.2024
4868
Треньорът на Ботев Душан Керкез логично не остана доволен от играта на своя отбор при равенството 2:2 срещу градския съперник Локомотив. Специалистът призна, че е разочарован от представянето най-вече през второто полувреме и допълни, че играчите му трябва да си научат уроците и че предстоят сериозни разговори в съблекалнята.

Ето какво заяви наставникът на "канарите" след края на мача на стадион "Христо Ботев":

Първо искам да поздравя нашите фенове, бяха фантастични. Разочарован съм, че не успяхме да ги зарадваме с победа. През първото полувреме играхме на топ ниво, но трябваше да вкараме поне още 2 гола и да затворим мача. Неприемливо за мен поведение след почивката. Нямахме тактическа дисциплина.

Много възможности пропиляхме, но трябва да си извадим поуките как да контролираме мача, особено, когато водим в резултата.

Всичко се обърка през първите 10-15 минути на второто полувреме. Показахме, че имаме добро физическо състояние. Сега трябва да се концентрираме върху реванша срещу Панатинайкос в четвъртък.

Във всеки един двубой вкарвам състезатели, които могат да променят мача. Не ми хареса как играхме второто полувреме. Чувствам се разочарован, не дадохме на нашите фенове това, което заслужаваха.

Футболистите ни трябва да научат уроците си и да се подобряват. Когато някой не вкара и пропусне гол, защо тогава да виним вратаря или защитника. Ако бяхме използвали шансовете си, сега нямаше да говорим за грешки на вратаря.

Ако искаме да играем на високо ниво, трябва да се научим на мачове през 3-4 дни. Само на Балканите отлагат мачове, в Европа не го правят.

Не е моя работа да коментирам ситуацията с нашите фенове, не знам какво се случи там.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).