Пенев: Дербито е перфектно и много футболно! Дай, Боже, повече стадиони да бъдат пълни като този

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
23:53 / 28.07.2024
7509
Треньорът на Локомотив Любослав Пенев остана доволен от старанието на своите футболисти при равенството 2:2 в дербито на Пловдив. Бившият голмайстор съжаляваше за пропуските в началото на втората част и сподели, че ако поне едно от тези положения бе реализирано, може би черно-белите щяха да са крайни победители в дербито.

Ето какво каза специалистът след края на мача на стадион "Христо Ботев":

Играта ми хареса. Направихме един добър мач. Поздравявам момчетата, поздравявам и феновете, тяхната подкрепа е важна за отбора. За 3 минути имахме 3 чисти положения, трябваше да бъдем безкомпромисни. Мисля, че ако бяхме изравнили от тези ситуации, може би щяхме да имаме психологическо предимство и да победим. Най-важното е, че отборът има характер и го показа.

Дербито е перфектно, и много футболно. Дай Боже повече стадиони да бъдат пълни като този днес.

Нови попълнения ще има със сигурност, но не означава, че на всяка цена трябва да се оглеждаме и да взимаме футболисти. Важното е новите да паснат на модела на игра, който искаме да практикуваме.

Срещу Левски ще искам пак характер, желание за победа, колективна игра, хъс - още от днес започваме подготовка за този мач.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).