ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Керкез изригна: Срамно е това да се случва в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 29.07.2024Коментари (10)5156
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез каза силни думи след равенството срещу Локомотив (Пловдив). Той разкри, че около първия мач с Панатинайкос в Лига Европа приятелката на един от неговите игачи е била замеряна с домат заради лошото му представяне на терена. Керкез заяви, че това е срам за Пловдив. Той допълни, че това може да се случи само на Балканите, а "сърби и българи са селяци“.

"Когато играхме мача с Панатинайкос приятелката на един от моите играчи разхождаше кучето си и някой я замеря с домат. Това е срам да се случва в Пловдив. Заради неговите грешки по време на мача. Това няма да го приема. Знам, че въпросният човек навярно е бил много пиян, но някои хора, които критикуват, трябва да знаят, че подобни неща може да се случат. Може би някой друг ще хвърли нещо друго. Може да се случи и на друг, и на моята жена. Знам, че истинските ботевисти не правят така. Може и да е фен на друг отбор, аз не знам. Но това се случи. Не мога да повярвам, че е възможно да се случи в Пловдив“, сподели Керкез на пресконференцията след последния съдийски сигнал на Георги Кабаков.

"Ще застана пред моите играчи и ако трябва да напусна, ще го направя още днес. Но това не може да се случва. Затова, че някой е направил грешка по време на мач, да се хвърлят домати по жена му е неприемливо. Само на Балканите това може да се случи. Само в нашите държави. Ние сме селяци всички – и сърби, и българи. Искаме в Европа? Как? Само в България и Сърбия отлагаме всеки мач. В Европа всеки играе през три дни, а ние отлагаме. Сега всички казват защо не сме отложили. Ако бяхме победили, всички щяха да ни казват "Браво!“. Трябва да се научим да играем през 3-4 дни. Може и ние да отложим някой мач следващите седмици, нормално е, когато отборът е много уморен“, добави Керкез.

"Показахме обаче, че не бяхме уморени. Просто започнахме второто полувреме лошо. През първото бяхме в много добра кондиция. Уважение към моя екип, който работи много усърдно, но отново. Това се случи с приятелката на един от моите играчи. Срам за Пловдив“, каза още наставникът на "жълто-черните“.

Пълен запис с изказването на Душан Керкез можете да видите във видеото:

Още по темата: общо новини по темата: 58
15.08.2024
01.08.2024
31.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Преди минути стана ясно за какво "европейско поведение" иде реч. Ботев току-що публикуваха декларация относно погрома над стадиона от гостуващите "фенове". Състоянието на тоалетните е шокиращо и има богат снимков материал за щетите, нанесени върху общинска собственост. Гледайки снимките, всеки пловдивчанин ще се чуди дали за селяния, цигания или и двете става въпрос. На ход са иначе чувствителните към общинския бюджет и публичните разходи представители на "културната общественост".
-1
 
 
Много е срамно, да! Но облечените в жълто нямат срам от нищо. За следващото дерби да си вземете противодоматните желетки.
-1
 
 
Индианците пак бяха разкрити
-2
 
 
Показаха си Селянията и новия стадион,хвърляне на бутилки и предмети ....Съдията трябваше да прекрати мача за 10 минути и да изчакат в съблекалните...Пожалиха ги...Сбиха се помежду си...Хвърляйте и срещу Панатинайкос!!!
+1
 
 
Циганин комлпксиран,те на Левски и ЦСКА 10% от феновете са от София.И те сигурно се селяни нали?Да не говорим за Барселона,Реал Мадрид и т.н.Колко си жалък с тъпата фраза"селяни" ,но виж друго си е в цяла България да те посрещат с "ЦИГАНИ'!
0
 
 
браво керкинез и ти ги разкри какви селяндури са.Стрямалий се сбиха с Маноли и Рогош.СЕЛЯНИИИИ.
0
 
 
100% селянки с ясни изразни средства: Мятат домати, пискат “пУлиция”, бият се с бутилки и камъни помежду си, крадат чипс от бензиностанции, мачкат се по пейките за мъжка любов…….. това сте вие, 1912 руски подлоги. Срам сте дори за свинята, която ви е изсрала в Маноле.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез прати Игонен и Диабате в дубъла на Ботев
Благородно! Лудогорец дари средства за Денис и изграждане на паметник на Чико
Нвачукву, Минков и компания посетиха две училища
Съперник на Ботев тренира в Марково
Вкара на Локо, Ботев го поиска - цената е 1 милион лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: