"Син" екстаз: Феновете на Левски искат цяла трибуна на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:46 / 29.07.2024
2623
На "Герена“ обмислят сериозно възможността да поискат цялата трибуна на стадион "Локомотив“ в Пловдив, в която се настанява гостуващата агитка.

В момента по-голямата част от нея е заделена за привърженици на "черно-белите“, макар и почти да не се ползва от тях при мачовете с отбори от ранга на Левски и ЦСКА.

В момента истерията около представянето на Станислав Генчев и компания е голяма и феновете се опасяват, че стотици ще останат извън съоръжението в парка "Лаута“, пише "Мач Телеграф". Както е известно, в събота от Левски се похвалиха, че са продали вече 3000 сезонни карти и без Европа. Освен това регистрираха рекордна печалба в магазина за един ден в петък – 117 000 лева.

Не е ясно обаче дали от Локомотив ще се съобразят със своите гости, макар че и между ръководствата на двата клуба да има взаимно уважение. Собственикът на "черно-белите“ Христо Крушарски дори подкрепяше "сините“ в мачовете от евротурнирите на "Герена“.

Той обаче ще трябва да се съобрази и с мнението на привържениците на Локо. Те също са в приятелски отношения със Сектор Б, но няма да са щастливи, ако видят цяла трибуна в синьо и бяло.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).