ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Bultras с редица въпроси към вътрешния министър! Изразиха силно недоумение от изказването му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:42 / 29.07.2024Коментари (8)4710
© Plovdiv24.bg
Организирани фракции Bultras публикуваха изявление в официалната си facebook страница по повод случилото се на дербито с Локомотив.

Ето какво написаха "жълто-черните" привърженици:

Уважаеми Ботевисти !

Ние сме общност, която се стреми винаги и в максимална степен да спазва законите на Република България.

В тази връзка в нас буди силно недоумение оповестеното в медиите изявление на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. В него последният изказва благодарности на хора от местната полиция в Пловдив, които опорочиха напълно организацията на пловдивското дерби. “Професионалната" им намеса се изразяваше в охрана от 4 /четири/ цивилни полицейски служителя на единствената улица зад стадион "Христо Ботев“ в Пловдив, на която е възможен сблъсък между публиките на "Ботев“ и "Локомотив“. Дали напълно "случайно“ са оставени група лица от градския съперник да провокират нормални и неагресивни привърженици на "Ботев“ ще оставим вие да решите. Последвалите грозни сцени от сблъсъка между двата фенски лагера са абсолютно нормална реакция, когато твои приятели са застрашени. За пореден път ставаме свидетели на опит министър Калин Стоянов да "замаже“ очите на хората с лъжи, след като колегите му са реагирали тотално неадекватно на създалата се ситуация.

Също така е абсолютно недопустимо хора от нашата общност да бъдат привиквани по районните управления в малките часове на денонощието и разпитвани от служители на реда, които са с отявлени фенски пристрастия за нашия градски съперник- "Локомотив“ – видно от различни плакати и календари в служебните им кабинети, с цел отчитане на дейност.

“Заловената" пиротехника СЛЕД края на дерби срещата е била просто скалдирана на стадион "Христо Ботев“, но не и употребена по време и след футболния мач или предназначена за него.

Интересно е какво мисли министър Стоянов за влизането на голям брой привърженици на "Локомотив“ без билети на стадиона? Каква е била реакцията на полицията? Защо човек, изпълняващ служебните си задължения, свързани с проверката на билети, е получил удари от фенове на черно-бялата агитка пред бездействащите органи на реда? Не е ли полицията на стадиона именно, за да запази живота и здравето на хората? Как са допуснати фенове със спрейове, с които са надраскали външната фасада на стадиона? А как са допуснати фенове с бомби и други пиротехнически изделия? Защо полицията е бездействала при увреждането на тоалетните в стадиона? А каква е била реакцията на полицията при кражбата на феновете на "Локомотив“ от кетъринга на клуба?

Имаме още много въпроси, които будят недоумение. Все пак живеем в модерна, правова държава, където "правосъдието трябва не само да бъде раздадено, но и да се види, че е извършено“, а не просто то да служи за "отчитане на дейност“ по милицонерски.
Още по темата: общо новини по темата: 628
10.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
предишна страница [ 1/105 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Сензация! Междуселската война между фракциите “Домат Биячи” на ПИМК и “Брандираните Бегачки” от Маноле се разразява с пълна мощ. След като откраднаха мъжката булка Хъмпи, всички наемници путинисти от Рогош обявиха нова автономна област между Слутаре и Ягодово. Тренировките с шамари на паркинга води лично майсторът на селския шамар Филипов. Текстът към новия химн на руските подлоги “Ари Уеее, Ари, Уааа” е задължителен за кандидат Путрасите. Строго се спазва йерархията в тези пара-военни и пара-доматени структури. Цингаревич спонсорира зорко и с обилна мъжка любов новата про-руска армия.
-1
 
 
Най – големите крадци и мушенници в България реват, какъв артисцизъм, какъв спектакъл. Няма по долно племе от жълтите цигани.
0
 
 
Стига сте ревали ве мрънкачи ами излезте като мъже и хвърлете по някой домат върху жена уе, ари уе въри уа....
0
 
 
И аз имам въпрос към вътрешния министър. Гусин министър, защо позволихте на толкова тъмнокожи фенове на ботев на стадиона въоражени с домати, както се видя и по телевизията.
+1
 
 
“Ари, уааа, ари уееее! Идвайти, уаааа! Къдие йе Пулицията, уаааа?!” Това сте вие, 1912 селски отпадъци.
0
 
 
Гладни са били циганчетата.Къде са виждали кетъринг?Как да не си краднат тоалетна чиния,тоалетна хартия,бойлер?В маалата няма такива екстри!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболистите на Локомотив и Ботев се включват в "Нощ на Ангелите"
13-кратен шампион на Кипър представи бивш нападател на Ботев
Национал на Ботев се контузи, замениха го в 20-ата минута
Защитник на Ботев с два мача за родината си, ето каква е оценката от представянето му
КПБП: Можем да победим всеки отбор в България, ако върнем страстта обратно!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: