ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев подкрепи Игонен: Знаем, че това не е поведението на истинските ботевисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 30.07.2024Коментари (19)5800
©
Ръководството на Ботев (Пд) подкрепи вратаря Матвей Игонен в трудния за него момент.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, след края на дербито с Локомотив треньорът Душан Керкез разкри, че по приятелката на естонеца е хвърлен домат от запалянко заради грешка, която вратарят е направил при гостуването на Панатинайкос в Лига Европа. 

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от "жълто-черния" клуб:

Уважаеми ботевисти,

ПФК "Ботев“ изразява пълната си подкрепа към Матвей Игонен и всеки свой играч. Отговорно заявяваме, че сме готови на всичко, за да браним всички, които защитават цветовете на нашия клуб по един или друг начин.

Намираме за крайно неприемливо посегателството срещу футболисти или техните близки на база представянето на състезателите на футболния терен. Не намираме и няма да приемем никакво оправдание за действието на индивиди, които с подобни прояви показват всичко друго, но не и любов към "жълто-черния“ клуб.

Знаем, че това не е поведението на истинските ботевисти. На онези, които милеят за отбора и знаят, че грешките са част от футбола. Онези, които са готови и повече от 90 минути да подкрепят с пълно гърло футболистите на терена. На тях можем само да изкажем своите огромни благодарности.

Готови сме и ще окажем пълна подкрепа на Матвей Игонен в този момент. Разчитаме и на вас, за да покажем, че истинските привърженици на "канарчетата“ знаят какво значи думите "отбор“, "колектив“ и "семейство“.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“
Още по темата: общо новини по темата: 621
07.09.2024
06.09.2024
06.09.2024
05.09.2024
05.09.2024
05.09.2024
предишна страница [ 1/104 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Свалят тениските на играчите си през мач. Хвърлят домати по жените им. Бият се помежду си на всяка дреща..... абе циганска му работа.
-1
 
 
Сензация! Към мъжките булки Вален и Хъмпи от Маноле се включва като доброволец Нако 1912. Двмокрацията между съселянките победи нихилизма и дискриминацията! Стратегически ход на руските подлоги: 3 мъжки булки в жАлтУ са повече от 2!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.07.2024 г.
+1
 
 
Стикс мастията със 100 ника, безработния психясъл псевдофен на циганките от джамията на Лаута, направо се е размазал от сутринта. Лъскай бастуна, нещастник и лапай от попарката на майка ти, за повече нямаш стинки!
+2
 
 
Страшно объркани хлапета има , морално деградирали на 16 години...Фена трябва да подкрепя от трибуните , а не да пали , хвърля, руши чужда собственост...разбира се , че това са точно една шепа хора , но незнайно защо са оставяни да безчинстват, на наш гръб !!! Вероятно е дошъл и момента да няма гостуващи фенове в България , при всичката утайка , която върлува ...
-3
 
 
Цъцето ми е фен на Локу Пловдив, страдайте че ви набихме тоалетните.
+5
 
 
Голяма ромска еуфория цари в коментарите тук. Защо нямаше такава, когато Херо ви каза, че идвате от Кюстендил? За северномакедонците обаче съвсем изплискахте легена. От вашите писаници на фалшиви истории дори в Северна Македония се засрамяват.Колкото до случката с Игонен, нищо чудно да е бил някой мургав привърженик на железничарския отбор, все пак случката е станала извън стадиона.
-5
 
 
Нищо не сте видели, очаквайте от Бултрас Аджисан шамари на футболист, ритници на футболисти. Това да риташ собствени футболисти по краката с цел да ги контузиш е най-долната циганска постъпка. Един град, два свята
-5
 
 
Собственния им треньор ги нарече селяни, правете си сметката за какво племе става на въпрос.
-5
 
 
Едно реми на жълтите с Локомотив и скандалите в ботевЪ нямат край. Срам след срам в ботевЪ. Комплексите от Локомотив отново обладаха Източен 10. Чакаме още декларации, които разкриват истинското лице на бултрасите- срам и позор...
-5
 
 
Доматената армия настъпва хахахаах правете си сметката какво долно племе са това индианците, замерят футболистите си с домати, събличат им екипите, подстригват ги, пречакват ги след мачове да ги бият. Ето за такава измет трябва да играят футболистите, е как да стане. То съдбата си знае работата, затова има Пети и по 6 луканки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Подкрепата от мъжкия отбор не помогна, дубълът на Ботев с нова загуба и 19 място
Директорът, нарекъл Христо Ботев биткойнър, с опит за извинение
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Младежки национал от Ботев празнува днес
Артур Платек обясни защо Ботев продаде Етоо и кой ще го замести
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: