ПФК Ботев подкрепи Игонен: Знаем, че това не е поведението на истинските ботевисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
08:55 / 30.07.2024
5837
Ръководството на Ботев (Пд) подкрепи вратаря Матвей Игонен в трудния за него момент.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, след края на дербито с Локомотив треньорът Душан Керкез разкри, че по приятелката на естонеца е хвърлен домат от запалянко заради грешка, която вратарят е направил при гостуването на Панатинайкос в Лига Европа. 

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от "жълто-черния" клуб:

Уважаеми ботевисти,

ПФК "Ботев“ изразява пълната си подкрепа към Матвей Игонен и всеки свой играч. Отговорно заявяваме, че сме готови на всичко, за да браним всички, които защитават цветовете на нашия клуб по един или друг начин.

Намираме за крайно неприемливо посегателството срещу футболисти или техните близки на база представянето на състезателите на футболния терен. Не намираме и няма да приемем никакво оправдание за действието на индивиди, които с подобни прояви показват всичко друго, но не и любов към "жълто-черния“ клуб.

Знаем, че това не е поведението на истинските ботевисти. На онези, които милеят за отбора и знаят, че грешките са част от футбола. Онези, които са готови и повече от 90 минути да подкрепят с пълно гърло футболистите на терена. На тях можем само да изкажем своите огромни благодарности.

Готови сме и ще окажем пълна подкрепа на Матвей Игонен в този момент. Разчитаме и на вас, за да покажем, че истинските привърженици на "канарчетата“ знаят какво значи думите "отбор“, "колектив“ и "семейство“.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).