ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
Георги Какалов: Срамувайте се от това, което сте сторили! Молете се на Господ да не получите най-лошото обаждане за всеки родител!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 30.07.2024Коментари (5)9029
©
Един от емблематичните футболисти на Ботев (Пловдив) през ХХI век - Георги Какалов, направи доста емоционален коментар след дербито на Пловдив. Конкретната реакция на бившия нападател е свързана с поведението на привържениците на двата отбора.

Какалов изрично подчертава, че се обръща "и към едните, и към другите, без значение цветовете на отбора" и не взима страна, особено при подобно неприемливо поведение.

Ето какво написа Какалов в личния си профил във Фейсбук:

Искате извинение от Лилчо за поведението му и изказване, че бил възпитавал деца? А сега вашите деца, като видят какво сте сътворили вие, добро възпитание ли е това за тях? Да излезеш и да се изказваш неподготвен е меко казано неловко, когато си виждаш кръга, в който си и с подобно поведение и действия, не искам да изпадам в по крайно изказване спрямо публиката ви, но и дума не може да става за европейско поведение, каквото трябва да има всяка една средно европейска държава.

Най лошото е, че малките ви подражават и наслагвате омраза и в децата и ги закърмяте с подобно държание да бъдат същите като вас и всички останали с подобно поведение!

Хора, срамувайте се от това, което сте сторили! Хубаво възпитание давате на децата си. Най-лошото е, че всички футболни фенове забравяте, че футболът е просто една игра, която трябва да обединява и да създава приятелство и когато сте противници, бъдете такива, но само за мача и то в рамките на нормалното - песни, подкрепа на любимия отбор, а не гаменско поведение.

Защото ще се повторя - подрастващите се учат от вас, вашите деца също, и молете се на Господ един ден, когато се приберете вкъщи, да не получите най-лошото обаждане за всеки един родител! Не искам и да го казвам нататък какво е обаждането, ще станете родители ще разберете.

Сигурен съм, че малко хора ще го прочетат. Ще има такива, които ще кажат: Тоя пък на всяка манджа меродия! Да, на всяка манджа меродия ще съм, защото явно на доста им липсват първите 7 години и ако не им се повтаря и говори като на малки деца, то те ще правят точно това, което са сторили в деня на дербито, който трябваше да бъде празник на града. А всичките тези биткаджии и избиващи комплекси хора какво направиха? Да, всяха страх във всеки един квартал, в който майки с децата си седят на площадките си пред блока да си поиграят децата им ... Ами, ако се беше случило най лошото…?

А някои от всички тези, които са участвали в това, има дете и се случи нещо с него - пак ли така ще разсъждава? Или тези, които тепърва ще имат? Те може би няма да ме разберат, защото са егоисти и надали знаят какво означава семейство и дали някога изобщо ще създадат такова.

Обръщам се и към едните и към другите - не вземам страна особено на подобно поведение, без значение цветовете на отбора. Бъдете живи и здрави и дано малко поне ви влезе нещо в главите, в което лично аз се съмнявам!
Още по темата: общо новини по темата: 58
15.08.2024
01.08.2024
31.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре де, нали вече има школи по бойни изкуства за по-агресивните фенове! Там се обучават, организират се състезания и по единни правила се присъждат победите. Там всеки "фен" може да докаже силата и уменията си. Да покажеш, че физически си по-силен от някой случаен, неподготвен фен на друг отбор, даже не е и бабаитлък!
-1
 
 
Най големия простак и идиот седнал морал да чете. Абе палячо, като играч забрави какви цветни псувни и средни пръстове ръсеше всеки мач. селтаците от ботив всички сте идиоти и простаци, начело с такива като теб.
-1
 
 
Урсула Какалова видя, че Свинчо Арсов взе микрофона и той мъдрост прожектира. Амеби.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.07.2024 г.
+1
 
 
! Пътят е - камери, арести и съд по Закона за футболното хулигансктво, който включва забрана за посещение на мачове години наред! Вътре, ултрасите няма сами да се оправят!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Десподов: Пловдив е футболен град! Благодаря за подкрепата, играем на 150 процента!
Илиан Илиев: Публиката в Пловдив създаде уникална атмосфера, този успех се дължи на нея
Густо, майна! България удари Северна Ирландия пред 13 000 на "Колежа"
Химнът на България звуча гордо на стадион "Христо Ботев"
Стоичков и Балъков пристигнаха на "Колежа"! Съставите на България и Северна Ирландия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: