Георги Какалов: Срамувайте се от това, което сте сторили! Молете се на Господ да не получите най-лошото обаждане за всеки родител!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:10 / 30.07.2024
9073
Един от емблематичните футболисти на Ботев (Пловдив) през ХХI век - Георги Какалов, направи доста емоционален коментар след дербито на Пловдив. Конкретната реакция на бившия нападател е свързана с поведението на привържениците на двата отбора.

Какалов изрично подчертава, че се обръща "и към едните, и към другите, без значение цветовете на отбора" и не взима страна, особено при подобно неприемливо поведение.

Ето какво написа Какалов в личния си профил във Фейсбук:

Искате извинение от Лилчо за поведението му и изказване, че бил възпитавал деца? А сега вашите деца, като видят какво сте сътворили вие, добро възпитание ли е това за тях? Да излезеш и да се изказваш неподготвен е меко казано неловко, когато си виждаш кръга, в който си и с подобно поведение и действия, не искам да изпадам в по крайно изказване спрямо публиката ви, но и дума не може да става за европейско поведение, каквото трябва да има всяка една средно европейска държава.

Най лошото е, че малките ви подражават и наслагвате омраза и в децата и ги закърмяте с подобно държание да бъдат същите като вас и всички останали с подобно поведение!

Хора, срамувайте се от това, което сте сторили! Хубаво възпитание давате на децата си. Най-лошото е, че всички футболни фенове забравяте, че футболът е просто една игра, която трябва да обединява и да създава приятелство и когато сте противници, бъдете такива, но само за мача и то в рамките на нормалното - песни, подкрепа на любимия отбор, а не гаменско поведение.

Защото ще се повторя - подрастващите се учат от вас, вашите деца също, и молете се на Господ един ден, когато се приберете вкъщи, да не получите най-лошото обаждане за всеки един родител! Не искам и да го казвам нататък какво е обаждането, ще станете родители ще разберете.

Сигурен съм, че малко хора ще го прочетат. Ще има такива, които ще кажат: Тоя пък на всяка манджа меродия! Да, на всяка манджа меродия ще съм, защото явно на доста им липсват първите 7 години и ако не им се повтаря и говори като на малки деца, то те ще правят точно това, което са сторили в деня на дербито, който трябваше да бъде празник на града. А всичките тези биткаджии и избиващи комплекси хора какво направиха? Да, всяха страх във всеки един квартал, в който майки с децата си седят на площадките си пред блока да си поиграят децата им ... Ами, ако се беше случило най лошото…?

А някои от всички тези, които са участвали в това, има дете и се случи нещо с него - пак ли така ще разсъждава? Или тези, които тепърва ще имат? Те може би няма да ме разберат, защото са егоисти и надали знаят какво означава семейство и дали някога изобщо ще създадат такова.

Обръщам се и към едните и към другите - не вземам страна особено на подобно поведение, без значение цветовете на отбора. Бъдете живи и здрави и дано малко поне ви влезе нещо в главите, в което лично аз се съмнявам!


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).