ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
Гръцките медии: Счупени тоалетни, хаос и вандализъм на стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 30.07.2024Коментари (10)4943
© gazzeta.gr
Гръцките медии не пропуснаха декларацията на Ботев (Пловдив) за нанесените щети в гостуващия сектор от феновете на Локомотив (Пловдив), видя Plovdiv24.bg.

"Счупени тоалетни и графити: Хаос на стадион "Христо Ботев" преди реванша с Панатинайкос", гласи заглавието на sportal.gr.

"Гостуващият сектор на стадиона на Ботев Пловдив пострада тежко, като фенове на Локомотив Пловдив вандализираха тоалетните и изцапаха мястото с графити. Двубоят бе белязан от инциденти извън стадиона, като феновете на двата отбора се биеха и хвърляха коктейли Молотов, камъни, бутилки и др.", допълват още от изданието.

Друг авторитетен сайт - gazzetta.gr, също описва действията на "черно-белите" като вандализъм.

"Няколко дни преди втория мач срещу Панатинайкос, фенове на Локомотив Пловдив вандализираха стадиона на Ботев."

"Нещата излязоха извън контрол в местното дерби на Ботев Пловдив срещу Локомотив. Преди мача имаше инциденти между фенове на двата отбора и полицията, а напрежение имаше и на трибуните на съперника на Панатинайкос за втория квалификационен кръг на Лига Европа."

"Както съобщиха от носителя на Купата на България, гостуващите фенове на Локомотив вандализираха стадиона, в зоната за гости, като изпочупиха тоалетните и надраскаха стените с графити.", гласи публикацията на gazzeta.gr.
Още по темата: общо новини по темата: 58
15.08.2024
01.08.2024
31.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След "признанието на цяла България" "културната общественост вече получава признание и в чужбина.
+1
 
 
Феновете и на двата отбора се гордеем, че сме пловдивчани, че сме благословени да живеем във вечния град, най-древния жив европейски град. А цялостното ни поведение е на аборигени, на масовия фен. Малцината дето са счупили тоалетните, дето са се замеряли с камъни, дето хвърляха предмети по вратаря на протвника, даже не ги коментирам. Масово се псува противника, на майка. И едните, и другите. Има жени, деца, и те псуват на майка! Още по-лошото е, че те се наслаждават от това! Когато играят Левски и ЦСКА, се скандират страхотни идиотии, ама не се псуват на майка! Ние, от европейската столица на културата, надминаваме шопите, които са сбирщина от цяла България!
0
 
 
Ей, колко е жалко да си черно бяла мишка. В Гърция и цяла Европа ви разбраха какви биячи сте. Децата зад стадиона ви респектираха. Тръгнахте да ги биете, обаче като стигнахте до тях на 5 метра, започнахте да подскачате все едно са ви бръкнали в най- свещеното. Разгневени след това се сбихте с устройствата за тоалетна хартия, след това с бойлера, който и той даде отпор и яростно ядосани откраднахте няколко тоалетни чинии. Винаги втори- лилави венци, които нямат жълти стотинки да си купят минерална вода, за това обичат да я крадат. Ах какво поредно падение, европейско падение!
-1
 
 
Чак пък погром?! Каква е тази истерия за тази изфабрикувана вандалска проява на стойност 5 лв. Това е ПОМК сценарий отвсякъде. Години наред се разбиват спирки, чешми, пейки, детски площадки из целя град. Когато ги хванат (защото има видеозаснемане на Лаута) се оказват едни и същи пъпчиви олигофренчета. Наказани? Глобени? Не. Истината е, че родителите на тези лекета са придошли от околните села и Хасково. Това са безмозъчни, които се размножават само по погрешка. Да, точно за 1912 руски подлоги и наследниците им става дума! Вижте ги на видеата, които сами правят бягайки. Не говорят български, а грухтят “Ари уааа”. Пият бира, докато бягат. Тройни задници от чипс и кренвирши с ракия. 90% са между 16 и 23 годишни. Паплач селска. Решението е глоби и затвор за тези селски амеби.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.07.2024 г.
0
 
 
Те пък точно в Гърция как се бият феновете - не е истина! Тръгнали други да оправят! Пътят е - камери, арести и съд по Закона за футболното хулигансктво, който включва забрана за посещение на мачове години наред!
0
 
 
Маймунският спорт защо не е в джунглата, а тук в Пловдив? Поне да имаше зоопарк там да им хвърляме солети, ама така не става!
+1
 
 
Чак пък коктейли Молотов.... Като цяло напълно безсмислена конфронтация! Ние сме ХОРА , абсурдно е това поведение между нас! Ако искате да си пробвате бойните качества- има зали !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Десподов: Пловдив е футболен град! Благодаря за подкрепата, играем на 150 процента!
Илиан Илиев: Публиката в Пловдив създаде уникална атмосфера, този успех се дължи на нея
Густо, майна! България удари Северна Ирландия пред 13 000 на "Колежа"
Химнът на България звуча гордо на стадион "Христо Ботев"
Стоичков и Балъков пристигнаха на "Колежа"! Съставите на България и Северна Ирландия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: