ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Локомотив към ПФК Ботев: Крушарски беше замерян с камъни! Къса ли ви е паметта за случилото се на "Лаута"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 30.07.2024Коментари (18)8365
©
Официално съобщение от ръководството на ПФК "Локомотив" Пловдив, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Ръководството на ПФК "Локомотив" осъжда поведението и своеволията на част от своите привърженици, присъствали на дербито в неделя. Опазването на спортните обекти и тяхната поддръжка е от изключителна важност за нас, като именно заради това ние не можем да приемем действия от малък на брой хора, които целят разруха.

Но желаем да обърнем внимание и на няколко други неща, които, удобно или не, не бяха споменати в позицията на ПФК "Ботев", но се случиха на "обновения стадион", и то след като е направено "всичко необходимо, за да се осигури нужния комфорт и гостоприемство":

1. На феновете на "Локомотив" се е наложило да минават само и единствено през 1 отключен турникет! Умишлено ли е това и защо се е стигнало до тази ситуация на "най-модерния стадион"? Това се случва както на влизане, така и на излизане от съоръжението за всички 1800 фена.

2. Привърженичка на тима е припаднала по време на първото полувреме на двубоя. Аварийните изходи са били заключени, неколкократно е потърсена и повикана медицинска помощ, но такава не е била оказана. Съответства ли това поведение и липса на реакция на така нареченото "гостоприемство"? Трябва ли да се стигне до нещастен случай, за да се вземат мерки?

3. Отбелязваме и проблеми с организацията на кетъринга за нашите привърженици. Феновете на "Локомотив" са имали редица затруднения да се снабдят с вода в горещините в Пловдив. Една тоалетна за мъже и жени също е новост на модерните стадиони.

4. Футболисти и спортно-технически щаб са били замеряни неколкократно с вода, запалки, монети и т.н. Нормално ли е това поведение на феновете на домакините?

5. В ложата, която е била отредена за ПФК “Локомотив", са присъствали г-н Христо Крушарски, г-н Абдула Ахмед ал Мандус, който е президент на Световната метеорологична организация, ръководството на клуба и други официални гости. Всички те са били замеряни с камъни от привърженици, настанени в домакинските сектори на стадион "Христо Ботев". Европейско поведение, нали?

И не на последно място! Желаем да обърнем внимание, че не отива на ръководството на един клуб да нарича с определени епитети привържениците на "Локомотив". Ръководство, което не може да осигури "европейско поведение" дори от своите собствени привърженици - по време на гостуванията на тима, че даже и по време на своите домакинства. Това беше видно и тази неделя. А бързо ли забравихте какво се случи на последното гостуване на ваши фенове на стадион "Локомотив"? Ако ви е къса паметта, ще ви припомним.

Ръководството на ПФК "Локомотив" застава изцяло зад позицията на Фенклуб "Локомотив". Ние сме едно цяло!
Още по темата: общо новини по темата: 58
15.08.2024
01.08.2024
31.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
30.07.2024
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нагли,по-нагли,най-нагли!!! На всички,които са идвали им харесва и им е удобно и комфортно,само на “тънещите в лукс” в Столипиново не им хареса. Левскари и цесекари пълниха сектора, не се оплакаха и си тръгнаха спокойно без нито една вандалска проява.Дойдоха манговците и потрошиха всичко. Че и се оплакват с цялата си наглост.
0
 
 
Eдна ИЗМЕТ сте! НАГЛИ И КОМПЛЕКСИРАНИ! ТОВА Е ИСТИНАТА! За това цяла България ви посреща с Цигани за добре дошли!
0
 
 
Само негодници от лайнаута. Млъкни скапан Кюстендил
на 30.07.2024 г.
0
 
 
Циганин 1936г Вие за Вашето минало и създаване излъгахте та тука с тази декларация няма да излъжете ,марш в Кюстендил където Ви е регистрацията фалшификатори на историята
0
 
 
Със скали беше замерян Крушарси. Ръководството на Локото са същите като феновете си. Повтарят една лъжа и очакват да се превърне в истина.
0
 
 
СЕЗИРАЙТЕ ХАГА,Цигани.Вие сте измет.Ненужници,вредители
0
 
 
Недоказани голи приказки. Цигански лъжи нищо повече.Първо реда за влизането и излизането на гостуващите мантали го определя полицията . Второ имахте пре достатъчно вода но я изхвърлихте. Ако е имало припаднала циганка е трябвало да се обърнете към полицията тя определя реда.Трето никой не хвърлял нищо по резервната ви скамейка поредна лъжа е това и дежурния делегат щеше да го опише в доклада си а и има достатъчно много камери които щяха да заснемат подобен момент.Четвърд поредната лъжа кото в трета точка . Сигурно Крушарски си е носил камъни в джоба. На самия стадион няма камъни.И също в ложите има охрана просто няма как да се случи. Поредната Кюстендилско циганска лъжа Като твърдите нещо дайте доказателства няма нито снимков нито видео материал.
-3
 
 
Евала, нека гьонсуратите да отговорят...
0
 
 
Хахахахаха човек тъкмо си помисли, че по-голямо падение от декларацията на циганския фенклуб няма как да има и хоп, излезе декларация на футболния им клуб. Няма по-нагла, гнусна и комплексирана паплач от циганската! Как да има кетъринг, като го ОТКРАДНАХТЕ преди мача и това го има заснето на видео?? А пропускателния режим е отговорност на МВР, сърдете се на тях. За нас също беше трудно влизането и имаше неработещи турникети. Иначе камъните по Крушо са върха хахахахаха сигурно мятащите са ги внесли специално за да го целят завалията хахаахахаа Баси как и червените и сините по 2 пъти бяха на тоя стадион и нямаха проблеми, а вие от един мач оревахте света бе мангали?
-2
 
 
Шах-Мат…… дотук със селските фантастики. Цялото мрънкане и квичане на 1912 руските подлоги се разкриват от елементарни факти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Любо Пенев: Видях повече плюсове, отколкото минуси
Неуспешен дебют за двамата нови в Локо, които още чакат работни визи
Локо играе днес на "Лаута"
Прекрасно! Играчите и треньорите на Локомотив събраха средства за малкия Денис
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: