ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ханкич разкри основна причина да напусне Ботев! Мениджърът на вратаря призна за конфликт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 31.07.2024Коментари (2)4335
© FC Rostov
Бившият вратар на Ботев (Пловдив) Хидайет Ханкич даде интервю за сайта legalbet.ru. В него стражът обявява една от причините за трансфера му в Ростов.

"За мен е удоволствие и голяма чест да работя с такъв треньор като Виталий Кафанов (б.р. треньорът на вратарите в Ростов). Той е една от основните причини да се преместя в Ростов“, каза Ханкич пред руското издание.

Мениджърът на играча - Тимур Дагуев, също разкри подробности за трансфера на вратаря, който изигра много силни мачове с екипа на "жълто-черните" и спечели Купата на България.

"Хидайет Ханкич направи страхотен сезон за Ботев. Той беше признат за най-добрия вратар на сезона. Той счупи рекорда в 110-годишната история на клуба за серия сухи мрежи подред - седем поредни мача в лигата и два за Купата."

"Ботев спечели Купата на страната този сезон. На полуфиналите клубът победи два пъти ЦСКА София и победи Лудогорец на финала. Ханкич стана главният герой на тези срещи."

"Още през зимата донесохме на клуба опция от MLS. Топ оферта за нас. Но Ботев отказа. В този момент имаше малък конфликт с ръководството на тази основа. Разбрахме се Ханкич да остане, но в договора бе записан символичен откуп. През лятото се възползвахме от тази опция. Предложих на Ростов вариант, ден по-късно Виталий Кафанов (треньорът на вратарите в руския клуб) даде положителен отговор и пристъпихме към сделка. За самия Хидайет въпросът беше приключен веднага, той наистина искаше да стигне до Кафанов“, каза Дагуев пред медията.
Още по темата: общо новини по темата: 621
07.09.2024
06.09.2024
06.09.2024
05.09.2024
05.09.2024
05.09.2024
предишна страница [ 1/104 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами най-накрая се оповести това, което си беше очевидно. Ханкич искаше трансфер в друга държава с по-изгодни условия, а не клубът искаше да го продаде на всяка цена. Зимата това се виждаше и ако от Ботев искаха да го продадат, от американски отбор щяха да вземат повече пари. Освен сега всички мрънкащи ту от Платек, ту от Игонен, ту от Бернат да вземат да се успокоят. Когато Ханкич дойде, беше една притеснена резерва и само спокойствието помогна. Даже и Даниел като дойде първия път беше постоянно сравняван с Адам и му трябваше време да се утвърди. А вече каква е историята с Даниел след второто му идване само хора вътре в клуба сигурно знаят. За Ханкич нещата са ясни на всички вече и е време големите разбирачи за трансферите и вратарите на отбора да помагат, а не да пречат.
на 31.07.2024 г.
0
 
 
Всъшност не прочетох за конфликт, а за интереси. Напълно нормално.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Подкрепата от мъжкия отбор не помогна, дубълът на Ботев с нова загуба и 19 място
Директорът, нарекъл Христо Ботев биткойнър, с опит за извинение
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Младежки национал от Ботев празнува днес
Артур Платек обясни защо Ботев продаде Етоо и кой ще го замести
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: