Треньорът на ПАО: Не очаквахме затруднения в първия мач!

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
18:43 / 31.07.2024
2218
Наставникът на Панатинайкос - Диего Алонсо, даде пресконференция преди реванша с Ботев (Пловдив).

Ето какво заяви бившият мениджър на испанския Севиля:

"Използвам играчите, които са в най-добрата форма. Утре ще дадем най-доброто от себе си. Очаквахме по-различен резултат в Атина. Утрешният мач ще е доста по-различен, но сме дошли, за да покажем, че сме по-добри от Ботев."

"Не очаквахме да имаме затруднения в първия мач. Това, което показахме в първия мач, беше близо до стила, който искаме да практикуваме – агресивно, висока преса и подавания напред."

"Започваме от 0:0, а не от 2:1 в наша полза. Трябва да играем през целия мач така, както играхме до 70-ата минута на първия мач. За нашия опонент това е шести мач, а за нас е втори официален. Разбира се, че е трудно с нови футболисти. Аз виждам всяко препятствие като възможност да се развиваме."

"Фотис Йоанидис има проблем с рамото. Докторът каза, че той няма как да участва с нас. Очакваме го скоро да се завърне".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).