ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Керкез: Никога не ми се беше случвало моят отбор да губи с 0:4 и феновете да пеят до последно и да скандират името ми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 02.08.2024Коментари (9)5538
Треньорът на Ботев (Пд) Душан Керкез благодари на феновете на отбора за подкрепата им в реванша срещу Панатинайкос, който домакините загубиха с 0:4 и отпадната от Лига Европа с общ резултат 1:6. Жълто-черните обаче продължават в Лига на конференциите, където ще се изправят срещу босненския Жрински (Мостар).

Ето какво каза Керкез след края на мача на стадион "Христо Ботев":

Тежка загуба, може би това бе реалистичният двубой, за да видим разликата между двата отбора. Поздравления за Панатинайкос, спечелиха честно, бяха по-добри. Много пъти казвам, че срещу такива отбори трябва да вкарваме всяка малка възможност и да не правим грешки.

Не беше нашата вечер, видяхте контузията на Антъни Уджа. Надявам се да греша, но ми се струва сериозно. Андрей Йорданов се контузи в ръката.

Играчите са тъжни, дори когато губехме с 0:3, феновете пееха, подкрепяха отбора. Огромно благодаря на нашите фенове. Никога преди в кариерата ми не се е случвало моят отбор да загуби с 0:4 и въпреки това феновете да пеят до последно, да скандират името ми... Създадоха страхотна атмосфера. Благодарим им!

Надявам се контузията на Уджа да не е толкова сериозна, както и тази на Андрей Йорданов.

Много бърз гол допуснахме, но те имат качество. При втория гол топката излизаше в аут. Това оказа психологическо влияние. Ние бяхме аутсайдер, така беше и срещу Марибор. Знам, че това е голяма загуба, но ако искаш да израснеш като отбор, клуб и публика, трябва да извлечем поуките от този мач и да се поучим от днешния мач. Не мога да кажа, че съм разочарован, а съм тъжен.

Можеш да промениш системата, но когато получиш гол в петата минута, това обърква футболистите. Казах много пъти – много от футболистите никога в живота си не са играли на такова ниво. Като загубиш, е лесно да кажеш, че тактиката е грешка. Футболистите се опитаха, дадоха най-доброто от себе си.

Ще играем с Жрински, които играха в групите в Лигата на конференциите през миналия сезон. Познавам ги, играл съм там. В последните 10-15 години това е най-големият отбор в Босна, но преди това имаме мач с Крумовград. В Европа е страхотно, но ако искаме и следващата година да играем в Европа, трябва да победим Крумовград. Бързо трябва да променим, за да се върнем на победния път.

Още по темата: общо новини по темата: 628
10.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
предишна страница [ 1/105 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ние мечтаехме да се срещнем с Панатинайкос, за да видим докъде сме стигнали. Тези мачове за нас бяха бонус преди мачовете с Марибор. Успяхме. После започнахме да мечтаем и за мач с Аякс. Но във футбола понякога има логика. В първия мач изненадахме гранда, но изненадите са довреме. Като се подготвиха като хората, се видя разликата. Играта им вървеше по часовник. Треньорът им каза, че за тях е било важно да отбележат рано гол, получи им се. Комбинациите ни не се получаваха, лоши пасове, някои играчи се опитваха да се изявят индивидуално. Първият им гол беше майсторски. Вторият гол рикошет, третият гол след две грешки на Диабаде, една след друга. Първо изрита топката нависоко, а след това за да поправи грешката си, допусна нова. Вместо да подсигури Конте, се вкопчи до него.
0
 
 
Лилави фекалий,защо цапате тука под статия за Ботев,дрискай те си под Ваши статий...,а да,то пък няма такива.Ко да му пишеш за Доку-то,потни баджанаци със детска мечта за такава публика и стадион.
0
 
 
Явно и жълтата публика се е поучила от агитката на Пловдивския гранд за това, как да подкрепя отбора си през целия мач, а не да събличат и стрижат футболистите.
0
 
 
Ава Киркинес, ти угельпи тактикътъ ва дътъевъ и никъдърникъ дътъевъ. Ся шти пратйъ идна штайгъ думати. Ти съмичък шсъ сетиш ко дъ праийш нейъ.
+1
 
 
Напълнихте касичката на руската пералня за визи. Цингаревич е щастлив, както и мъжките булки Хъмпи и Вален. ПИМК Арена вреше и кипеше от 1912 руски подлоги. Междуселската война завърши с победа на Маноле. Жълти ЕВРО-селянки, позор сте за Рогош!
+2
 
 
Браво Бай Керкез, продължавай все така да ни радваш с такива прекрасни резултати. Пловдив те обича хахахахаха
+1
 
 
Тоя анимационен герой заплашиха, че ще го бият феновете дето им вика селяни и сега се мазни. На Локото феновето го правят това знаеш ли от кога. Папагала да не види нещо.
0
 
 
Гледайте си мача и си отчетете грешките-Бяхте тактически надигран от отбор,който не Ви превишаваше по чисто спортно технически качества.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболистите на Локомотив и Ботев се включват в "Нощ на Ангелите"
13-кратен шампион на Кипър представи бивш нападател на Ботев
Национал на Ботев се контузи, замениха го в 20-ата минута
Защитник на Ботев с два мача за родината си, ето каква е оценката от представянето му
КПБП: Можем да победим всеки отбор в България, ако върнем страстта обратно!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: