Халф на Ботев: Проблемът не беше в схемата, трябва да имаме късмет срещу Жрински

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:26 / 02.08.2024
3009
Полузащитникът на Ботев Пловдив Антонио Перера говори след отпадането на "жълто-черните" от Лига Европа след тежка загуба с 0:4 от Панатинаикос.

Перера все пак изрази надежда, че пловдивчани имат силите да играят в груповата фаза на Лига на конференциите, където ще продължат своето европейско участие. Там те ще срещнат босненския Зрински Мостар.

"Истината е, че беше трудно от самото начало срещу Панатинайкос. Мислехме, че ще можем да се справим, но това не беше възможно. Трябва да забравим този двубой и да мислим за следващите мачове. Не беше трудно да сменим тактиката, защото през миналия сезон сме играли с тази схема. Проблемът не беше от формацията, а от индивидуални грешки, но това няма значение", коментира Перера.

"За нас винаги е страхотно да играем тук, чувстваме се с човек повече на терена. Имаме още много двубои, които ни очакват. Ще се борим за клуба, за самите нас."

"Знаем, че имаме добри футболисти, предстоящите мачове ще бъдат много важни за нас. Смятам, че можем да ги отстраним Зрински Мостар. Трябва да имаме и късмет."

"Целта е да сме най-напред в първенството, да стигнем най-напред в Европа, а защо да не играем и в групите на Лига на конференциите", завърши полузащитникът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).