ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да спре Левски и записа първа загуба през новия сезон
Автор: Стойчо Генов 23:07 / 02.08.2024Коментари (28)7864
Локомотив Пловдив записа първа загуба през новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите отстъпиха на Левски с 0:2 в дербито от третия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в "Лаута".

Асими Фадига (9) и Мустафа Сангаре (85) бяха точни за гостите.

Двубоят бе първи за Любослав Пенев пред "черно-бялата" публика, тъй като в предишното домакинство срещу Арда той бе наказан.

"Смърфовете" останаха с актив от 4 точки, докато Левски продължава да е лидер със 100-процентов актив от 9 точки.

Футболистите на Левски откриха резултата още при първия си точен удар в мача. Ел Джемили изведе Фадига фронтално срещу Мартин Луков и с техничен удар насочи топката в долния ляв ъгъл за 0:1.

Само 6 минути по-късно локомотивци пропиляха отличен шанс за изравняване. Камдем подаде към Ефе Али пред наказателното поле. Дефанзивният халф преодоля бранител на Левски и отправи силен диагонален шут, то в гредата. Топката се отби към Димитър Илиев, който опита добавка, но над напречната греда.

Последваха силни минути за "сините", които на три пъти бяха много близо да удвоят преднината си. На два пъти се намеси отлично Мартин Луков, а в 24-ата минута Келиан ван дер Каап стреля в гредата.

Две минути преди почивката Димитър Илиев отправи първия точен удар към вратата на Левски, но той не затрудни Пламен Андреев.

Десетина минути след началото на второто полувреме Жулиен Лами овладя топката на десния фланг, напредна и пробва да изненада вратаря на Левски, но крайно неточно.

В 79-ата минута влезлият на смяна Мустафа Сангаре надбяга Мартин Паскалев по левия фланг и изскочи сам срещу Мартин Луков. Последва шут с десния крак покрай гредата в аут.

В 85-ата минута се повтори абсолютно същата ситуация, но този път Сангаре бе много по-точен и се разписа за 0:2. Половин минута преди това локомотивци претендираха за дузпа след падане на Оливер Камден в наказателното поле на гостите, но реферът Никола Попов даде знак играта да продължи.

Локомотив игра в състав:

Мартин Луков, Ангел Лясков, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Оливер Камдем, Христо Иванов, Ефе Али (79- Мартин Хайдаров), Димитър Илиев (65- Ивайло Иванов), Николас Пенев (65- Владимир Медвед), Жулиен Лами (65- Мартин Петков), Мичи Нтело (79- Данило Полонский).

Още по темата: общо новини по темата: 211
10.09.2024
08.09.2024
07.09.2024
07.09.2024
07.09.2024
06.09.2024
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Трето поредно домакинство", а на Кашона повече говеда хахахаххахахахаа
+2
 
 
голям касмет. отнасяхме 6-7 бахура . саде локо и бат Любо големия триньор
на 03.08.2024 г.
0
 
 
Пред пълните трибуни се видя че не винаги късмета работи
+4
 
 
Големи фенове, няма що. Бият се в гърдите, че са отбора на Пловдив, а в същото време не могат да напълнят една трибуна от 2000 места.. срещу Левски.. Уж “винаги верни”, а 80- та минута опашка на светофара, всички се разотидоха.. Малко сте ми като “когато баща ми беше майка”, лилави венци! Зума беше прав! Цяла България ви видя, Левски ви надпя и имаше повече фенове. Смешна работа, вие сте срам за Пловдив. Най- густо ми стана Левски като започна да ви пее “цигани, цигани” Ейй кеф ми капеше от сърцето. Колкото и да им давате да ви бъркат по дупките, май си ви използват като мокра кърпичка - да се задоволят само с вас!
+2
 
 
Ку*вите на Левски за пореден път им се нагъзиха. Няма толкова жалък отбор като мангалския
+2
 
 
Тази вечер ц*ганският късмет не проработи. 0:2 е най-малкото, което можеше да ви сполети...
+2
 
 
Не е срамно да загубиш от приятели, особено след успеха миналия кръг. БФС, обаче, трябва да се самосезира за обидните скандирания от страна на сините "цигани, цигани". Не може да идваш на гости и да обиждаш и шамариш домакините. Затова напуснахме стадиона преди края на мача.
+4
 
 
Мача няма да го коментирам... чудя се, защо се строи стадион на този отбор??? Те не могат да напълнят двете малко трибуни, искат още две големи... Феновете са ви около 5 хиляди, в максималния обем. Шшшшшттт!
+2
 
 
Върнахме се в средновековието с тази игра! При Томаш имаше стил и никакво безцелно ряпкане напред. Абсолютно безобразни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболистите на Локомотив и Ботев се включват в "Нощ на Ангелите"
Димитър Илиев стана вицепрезидент, награди призьори в Пловдив
Бивш играч на Локо, стигнал и до националния тим, отново избра да играе в Полша
Локомотив Пловдив и Димитър Илиев с нов благороден жест към 10-годишния Денис
Фенове на Локо с важна позиция след мача на националите в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: