Любо Пенев: Доволен съм! Изиграхме добър мач, но трябва и късмет!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
23:40 / 02.08.2024
5425
Треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев остана доволен от играта на своите футболисти при поражението от Левски с 0:2, което бе първо за черно-белите през сезона. Според бившия голмайстор понякога трябва и късмет, за да се постигне положителен резултат.

Ето какво каза Пенев след края на мача на "Лаута":

Ясно е, че трябва и късмет. Изиграхме добър мач. Момчетата се стараха и се вложиха. Изпълниха указанията, но лошото е, че допуснахме твърде рано гол. И целия мач бяхме догонващи. Логично, когато се пренесеш в противниковата половина, оставяш свободно простванство. Това е - искахме да изравним и да вземем нещо повече от този мач.

Който не е на терена, той не е бъркал. Доволен съм от момчетата, защото виждам начина, по който се играе. Изграждаме стил на игра.

Както някои могат да бъдат трансферирани, така и ще има футболисти, които ще бъдат привлечени. Това е друга тема на разговор, но се работи и в тая насока. Но в никакъв случай не трябва да избързваме.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).