Дариха с гълъб бивш национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (104)
14:31 / 22.12.2006
1632
Пощенски гълъб за коледен подарък получи бившият футболен национал Запрян Раков. Скъпата и породиста птица му поднесе неговият съотборник в тима на ветераните на Ботев (Пд) Илко Караиванов. "Знам, че Панчо е заклет гълъбар. Птиците са голямата му слабост", така обясни избора Караиванов, който трогна приятеля си на купон онази вечер. Водените от капитана си Раков футболни величия се събраха в пловдивски ресторант, за да отбележат края на 2006 година. Наблегнаха на пържолите и квалитетното червено вино.

Караиванов шашна компанията с изпълнение на македонските песни "Назад, назад, моме Калино" и "Йовано, Йованке". Понатежалият Тодор Зайцев бе №1 на дансинга. На купона бяха още Георги Славков, Ясен Петров, Иван Кочев, Иван Добревски, Славчо Хорозов, Вангел Делев и всички от отбора на старите "канарчета". В ранни зори ветераните писаха отсъствие на вратаря Владо Чернев и крилото Атанас Пашев. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (104)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).