Странна селекция? Любо Пенев привлича французин, играл малко в Хебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:35 / 05.08.2024
7365
Отборът на Локомотив Пловдив ще привлече до дни още един бивш футболист на Хебър (Пазарджик). Става дума за френския атакуващ халф Йоан Нзи. Той минава за един от любимците на наставника на "смърфовете" Любослав Пенев, който му бе треньор и в Хебър.

Информацията е на "Котаспорт" и все още не е потвърдена официално от "Лаута". 29-годишният Нзи може да бъде ползван и като ляво крило. През последната една година той игра в България.

През миналата пролет бе в Созопол, където треньорът Маргарит Димов му даде път, вдъхвайки му вяра, че ще успее на родна територия. През есента пък беше част от Спартак (Варна). В края на 2023 година той напусна "околите", а от клуба обявиха, че това е по семейни причини, тъй като Нзи искал да се прибере във Франция. Месец и половина по-късно той подписа договор с Хебър.

В момента Нзи е свободен агент и все още няма отбор.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).