Нора кара ратрак на Пампорово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:42 / 24.12.2006
968
Една от най-лудите коледи за бившата спринтьорка Нора Иванова е на Пампорово. "С най-добрата ми приятелка бяхме там преди няколко години. Всичко беше по програма - печено прасе, купон. По едно време ни хрумна да се возим на ратрака. Момчето, което отговаря за него, беше с нас. Тази машина е само с ръчки и се кара много лесно. Потеглихме към Стената по нанагорнището. Естествено, че аз карах. Как ще дам на друг да управлява нещата? Признавам, че беше тъмно и малко страшничко, но си заслужаваше тръпката. После се спуснахме надолу по пистата, която е много стръмна. Беше супер, но два дни след това в Пампорово ни гледаха като извънземни."

Друга история покрай тези празници имам като по-малка. Винаги ходя на църква и тогава бях с баба ми. Нали съм си емоционална и трудно ме удържаха. В църквата се въртях да видя всичко и така подпалих палтото на една дама пред мен. Друг път по същата причина опърлих косата на някаква жена.

Като по-улегнала пък най-запомнящата се Коледа бе в Дубай, когато събрахме очите на околните с танците, които спретнахме с моя приятелка. Бяхме се облекли по арабски.

Като дете си спомням как ме изненадаха с една играчка - маймуна, голяма колкото мен. Не се впечатлявам много от подаръци, но скоро ми донесоха венецианска маска и се влюбих в нея. Голям фен съм на тези неща. Информацията е на вестник "7 дни спорт".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).