Локо привлече унгарски национал! Шеф на клуба: Ще има шоу за публиката

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:28 / 06.08.2024
4057
Волейболният Локомотив Авиа (Пловдив) се похвали с още едно ново чуждестранно попълнение, видя Plovdiv24.bg. Черно-белите привлякоха 25-годишния Кристоф Хорват.

Унгарецът играе на поста посрещач и е твърд титуляр в националния си отбор. За последно облича фланелката на австрийския клуб "Задруга Айх/Доб".

В родината си е играл за "Кешкемети" и "Фино Капошвар", след което продължава кариерата си във Франция-първо с "Сейнт Назер", където след силен сезон е забелязан от елитния "Нант" и сезон 2022/23 играе там, като завършва на 2-о място.

Другият нов при посрещачите е опитният Тодор Вълчев, който миналия сезон игра в ЦСКА.

"С привличането на Хорват, селекцията може да се каже, че е приключила. Много полезен волейболист, който мисля, че ще ни пасне отлично на схемата. Той ще се присъедини за старта на подготовката ни в Пловдив. Направихме сплав от млади и опитни на всеки пост. Не е изключено до началото на сезона да привлечем още някой, но трябва наистина да си заслужава. Очаква ни много сериозен шампионат с оглед селекциите в клубовете, а сблъсъците на площадката ще гарантират шоу за публиката", заяви мениджърът на Локомотив Авиа (Пловдив) Людмил Найденов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).