Керкез: Феновете не обичат футболисти или треньор без енергия! Те разпознават страстта, когато я видят

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
09:13 / 07.08.2024
3614
Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез направи интересно изказване преди първия мач от третия предварителен кръг в Лига на конференциите срещу Жрински (Мостар). Двубоят срещу босненците е утре вечер от 21,00 часа на стадион "Христо Ботев".

Наставникът на "канарчетата" изтъкна колко важни в тази среща ще бъдат феновете на отбора.

"Знаем, че в предстоящия мач в четвъртък ще има много хора, които ще ни подкрепят. Винаги казвам на играчите преди такива мачове, когато знаем, че много хора ще са на трибуните, че нямаме право да не дадем всичко от себе си. Резултатът е следствие от много неща. Той може да е продиктуван от това, че имаш лош ден, че си отправил неточен удар или пък добър такъв, с който да вкараш и да промениш ситуацията", заяви Керкез пред клубната телевизия.

"Трябва обаче да дадеш най-доброто от себе си и да не се предаваш. Това е нещо, което хората оценяват. Феновете не обичат да виждат футболисти или треньор без енергия. Те разпознават страстта, когато я видят. Трябва да използваме тяхната енергия в мача", допълни още наставникът.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Керкез!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).