Капитанът на Жрински пътува до Пловдив, но няма да играе на "Колежа"

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
15:42 / 07.08.2024
2146
Отборът на Жрински Мостар публикува информация за полета до Пловдив в официалния сайт на клуба.

От публикацията става ясно, че капитанът Неманя Билбия също е с тима, но няма да вземе участие в мача.

Ето какво написаха от Жрински:

Играчите на Жрински кацнаха в Пловдив в 11:00 ч. местно време, където утре ще се изправят срещу българския Ботев в мач от 3-ия кръг на квалификациите за Лигата на конференциите.

"Бяло-червените" взеха чартърен полет в 8:45 ч. от летището в Мостар и след малко повече от час кацнаха във втория по големина град в България.

Треньорският щаб реши да вземе 24 играчи в Пловдив, от които 23 ще участват в мача, като се има предвид, че сред тях е и капитанът Неманя Билбия, който се възстановява от операция на коляното, но все пак искаше да бъде с отбора за третия мач от сезона.

Марио Иванкович и играчите му ще проведат официална тренировка на стадион "Христо Ботев" тази вечер от 20:00 часа местно време, а утрешната среща е час по-късно.

Това ще бъде третият ни мач на българска земя в историята - за първи път гостувахме тук през 2013 г., когато играхме срещу същия противник в Бургас (0:2), а пет години по-късно гостувахме на Лудогорец (0:1) в Разград, и двата пъти в квалификациите за Лига Европа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).