Ботев излиза за чиста победа срещу Жрински

Автор: Тодор Благов
Коментари (6)
07:05 / 08.08.2024
2201
Ботев (Пловдив) посреща Жрински (Мостар) в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. Двубоят е тази вечер от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев".

"Канарчетата" ще се опитат да вземат аванс преди реванша, който е след седмица в красивия град Мостар. Ботевистите ще получат солидна подкрепа от феновете по трибуните.

"Жълто-черните" излизат срещу сериозен съперник, който през изминалата кампания беше част от груповата фаза на Лигата на Конференциите. Нещо повече - Жрински успя да победи АЗ Алкмаар и направи равенство с Астън Вила.

Двата отбора се срещнаха през 2013 година, когато ботевистите стигнаха до успеха, макар и трудно - равенство 1:1 в Мостар и успех с 2:0 в Бургас.

Ще направи ли Ботев решителна стъпка към класиране за плейофите или Жрински ще вземе добър резултат преди реванша ще разберем тази вечер на "Колежа".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).