Ботев привлече бивша звезда на Берое след тежката контузия на Уджа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:19 / 08.08.2024
2669
Ръководството на Ботев Пловдив реагира светкавично на тежката контузия на нигерийската звезда Антъни Уджа и подписа с бившата звезда на Берое Вини Трибуле. 25-годишният атакуващ футболист е свободен агент, след като напусна Стара Загора след края на миналата кампания.

Трибуле е опцията, с която Ботев ще засили атаката си, тъй като и двамата централни нападатели на тима са контузени - Георги Николов и Уджа. Двамата почти сигурно няма да играят до края на годината и "канарчетата“ се нуждаят от качествен футболист в предни позиции. 

В момента Душан Керкез разполага само с един нападател - Мартин Секулич. Трибуле игра в Берое от 2022 до 2024 година, като в 45 мача отбеляза 11 попадения. През миналия сезон за интерес към него афишираха Левски и ЦСКА, но софийските грандове се замотаха и не го привлякоха, припомня "Мач Телеграф". ЦСКА-София, например, в продължение на месеци търсеше централен нападател, който да поведе атаката на тима, но го намери едва преди дни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).