ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно Акрапович: Ботев беше в шок след финала през 2019 година!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 08.08.2024Коментари (2)2755
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на ЦСКА и Локомотив Пловдив Бруно Акрапович даде интересно интервю, в което коментира предстоящия първи мач между Ботев Пловдив и Жрински Мостар от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

"Аз съм добре, намирам се в Хърватия, в Далмация, на морето. Тук е доста топло, има доста туристи. Опитвам се да гледам футбол и да се информирам“, започна Акрапович.

"Имаше леки оферти, вчера ми звъняха, но не е за мен, но продължавам да чакам, за да не допускам грешки в търсене на най-добрата опция. Имаше възможности и за България преди известно време, но нищо конкретно, така че още чакам“, каза той за евентуално завръщане в България.

Той сподели очакванията си за предстоящия сблъсък между Ботев Пловдив и Жрински Мостар от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите:

"За мен мачът е 50:50, защото и двата отбора разполагат с качествени играчи, могат да задържат топката и имат качествени играчи за вкарване на голове. Жрински е отбор, който много години доминира в Босна. Те играят в система 4-3-3, обичат да държат топката, много здрав отбор са, умеят да създават добри ситуации. Същото може да се каже и за Ботев, който има много качествени играчи, добри индивидуалности, които могат да решат мача, а също и добър треньор, който може да направи хубава тактика“, заяви босненският специалист пред Дарик радио и dsport.

"Ботев беше в шок след загубата на финала през 2019 г., когато имам възможност, трябва да си го кажа, дълго време не можеше да се оправи. Опита по всякакъв начин, но Душан разбра как диша този отбор, привлече качествени играчи и постигна резултати. Душан Керкез има бъдеще в Ботев и със сигурност ще продължава да бъде начело на отбора и да върви във възходяща посока“, каза Акрапович за Душан Керкез, като не пропусна да припомни, че като треньор на Локо Пд е побеждавал Ботев Пд във финала за Купата на България през 2019 г.

Той задълбочи анализа си на Жрински: "Най-опасният им играч е контузен – Неманя Билбия, нападател, който от нищо вкарва гол. Късмет за Ботев, че няма да играе. Чорлука, десният бек, който умее да центрира много добре, прави разлика на терена. Може да се включва напред. Имат отбор, който от дълго време е заедно. Мулахюсеинович може да заеме мястото на Билбия напред, много е силен с глава. Ботев трябва много да внимава за играта му с глава и за центриранията на Чорлука“.
Още по темата: общо новини по темата: 628
10.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
предишна страница [ 1/105 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Мръснити буфири с една ПитЪ , нъ пугребаха живи. Хаир да не видят дано
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболистите на Локомотив и Ботев се включват в "Нощ на Ангелите"
13-кратен шампион на Кипър представи бивш нападател на Ботев
Национал на Ботев се контузи, замениха го в 20-ата минута
Защитник на Ботев с два мача за родината си, ето каква е оценката от представянето му
КПБП: Можем да победим всеки отбор в България, ако върнем страстта обратно!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: