ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От "Колежа": Благодарим на всички за подкрепата! Ботев е вечен!
Автор: Стойчо Генов 08:35 / 09.08.2024Коментари (17)5721
Ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) благодари на привържениците, които подкрепяха отбора в снощния мач от третия квалификационен кръг на Лигата на Конференциите срещу Жрински (Мостар), спечелен с 2:1.

От клуба използваха официалната си страница във Фейсбук, за да съобщят каква е била посещаемостта на стадион "Христо Ботев".

"Благодарим на всички за подкрепата. Ботев е вечен", написаха от ПФК Ботев и уточниха, че двубоят срещу босненците е бил гледан от 9515 зрители по трибуните.

Още по темата: общо новини по темата: 628
10.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
09.09.2024
предишна страница [ 1/105 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Разбрахте ли бре. Индианците раздавали подаръчни-безплатни билети за мача снощи. Най малко половината стадион с безплатни билети били, особенно на Централната трибуна. Видяхте ли се колко струвате, долна циганска сган. Имали фенове, хахахахаххахаххах
0
 
 
За последните 4 домакинства (Марибор, Локо, Панатинайкос, Жрински), е имало над 60 000 зрители на мачовече. Толкова, колкото със сигурност не може да съберете за 4 години, мазни лилави съскащи калайджии. Гроздето е кисело, а вие сте си същите завистливи мангасари - таквиа и ще си останете. Вечно в сянката на великия БОТЕВ - отбора на Пловдив!
+3
 
 
Целият този вой е комичен. Отбори, едва събиращи 10 000 души за половин полусезон, да държат сметка на Ботев, че на 8 август играли пред "само 9 515". И това при положение че играем в турнирите от 11 юли нон-стоп и никой не може да замине на почивка вече цяло лято. И това след разпродадения сектор гости в Марибор. Понеже тук аудиторията е мулти-етническа, на английски има хубав лаф за това с две думи. Reality check!
+2
 
 
ас си спомням само Бошко Балабан и Оксер 7:0 , дето ни вкараха 7 бахура
Сподели какво ново....
на 09.08.2024 г.
+3
 
 
Интересно ми е колко имаше на Лаута в снощния ви мач в ЕКТ :D Но дори да не се заяждам, да питам със Страсбург (в пъти по-сериозен дразнител от Зрински) докарахте ли до 6500 или? Ние помним.
-4
 
 
Оле мале, снощи снимат по тв и тумби мангали на източната трибуна, тумби Ц*ГАНИ, тумбииии. Интересното е, че мангалите си купуват билети за Колежа. Купуват си фланелки. Истински бултраси....страшно много са жълтите ц*гани
0
 
 
Защо винаги всички четат и коментират новините за Ботев, а новините за локото никой нито ги чете нито ги коментира?
+4
 
 
Страхотно е да знаеш, че лилавия катун няма да събере никога през живота си повече от 7000 души, просто няма хора и са си махленско отборче!
+4
 
 
Жълт (черно-бял) помак, заяжданията покрай футбола могат да са уникално забавни, но твоите опити не са от тях. Не просто скучно, но най-вече изкуствено. На някои им се получава да имитират цигански говори много смешно, но това "тамка" е от родното ти село, не от пловдивска махала. Не си от помашкия край категорично, залагам на по-близко село от източната страна на Пловдив.
-5
 
 
вай вай кво става раздаваа в маалата бизплатни билети и па няма ора вай вай
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболистите на Локомотив и Ботев се включват в "Нощ на Ангелите"
13-кратен шампион на Кипър представи бивш нападател на Ботев
Национал на Ботев се контузи, замениха го в 20-ата минута
Защитник на Ботев с два мача за родината си, ето каква е оценката от представянето му
КПБП: Можем да победим всеки отбор в България, ако върнем страстта обратно!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: