Треньорът на Жрински: Ботев вдигна шансовете си с 10 процента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:18 / 09.08.2024
2288
Старши треньорът на Жрински Марио Иванкович изрази разочарованието си след допуснатото поражение с 1:2 от Ботев (Пловдив) в първия мач между двата тима от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. 

"Няма как да съм доволен след такава загуба. Успяхме да изравним и две минути по-късно допуснахме попадение след наша грешка. Резултатът е отворен. Ние имаме своите аргументи за реванша и се надяваме да се възползваме от тях. Ботев не ни изненада. Бяхме ги разучили добре. Знаехме, че основните ни проблеми ще дойдат от крилата и през първата част успяхме да лимитираме техните възможности. Сега имаме време до реванша отново за анализи, за да се представим още по-добре", коментира след срещата Иванкович.

"Липсваше ни завършващия пас. Имахме две ситуации в края на първата част, които не успяхме да изиграем по-добре. Смятам, че зрителите трябва да бъдат доволни. Беше интересен мач с възможности и за двата отбора. Благодаря на отбора на Ботев и феновете им за гостоприемството. Ние ще се отнесем по същия начин с тях след седмици и нека по-добрият отбор да продължи напред. Не мисля, че нещо се е променило. Може би шансовете на Ботев са се вдигнали с 10 процента, но аз вярвам в своя отбор", каза още наставникът на Жрински.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).