Стефка Костадинова изкара празниците в Пампорово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:14 / 27.12.2006
754
Стефка Костадинова се наслади на природата на Родопите по време на коледните празници. Шефката на БОК изкара празничните дни в курорта Пампорово. Тя и семейството й отседнаха в хотела на техните приятели Арабаджиеви.

"Беше много весело. Не бях единствената спортистка в компанията, защото децата им активно спортуват. Дъщеря им се занимава с конна езда, а синът им Владимир е единственият български пилот във Формула 3", разкри легендарната атлетка. Паричката от питката се паднала на домакините. Стефка зарадвала сина си Николай с много подаръци, но все свързани със спорта. "Ники тренира футбол и затова логично е щастлив, когато получи топки, екипи и бутонки", сподели Костадинова.

На именния си ден днес тя ще бъде отново сред приятели и на път, но запази в тайна мястото на събитието. "Винаги, където и да бъда, отбелязвам Стефановден. Рождения ден може и да пропусна, но именния никога", каза именитата спортистка.

19-ият световен шампион по шахмат Веселин Топалов не посети родния си град Русе, но навръх празниците се включи в инициативата "Българската Коледа". За благородната кауза ангажиментите си отказаха и танцовата ни двойка Албена Денкова и Максим Стависки. Обявените за спортисти №1 на годината танцуваха на леда пред Народния театър. Информацията е на вестник "Стандарт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).