От "Лаута" до мач срещу Ливърпул на "Анфийлд"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:05 / 09.08.2024
2660
Бившият вратар на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш ще стъпи на легендарния стадион "Анфийлд" за приятелски мач срещу Ливърпул, научи Plovdiv24.bg. Мърсисайдци приемат новия тим на Хоркаш - испанския Лас Палмас, в контрола на 11 август. Спарингът ще е при закрити врата, но ще се излъчва пряко от клубната телевизия на Ливърпул.

Двубоят ще е последна проверка за Лас Палмас преди началото на сезона в испанската Ла Лига, както и за "мърсисайдци" преди старта на Висшата лига.

До този момент Динко Хоркаш изигра 3 двубоя за новия си клуб и все още не е допуснал попадение във вратата си. 25-годишният хърватин записа пълни 90 минути при победите с 4:0 над Унион Яиса (Лансароте, Канарски острови), и катарския Ал Сад с 1:0, както и при нулевото равенство срещу испанския Тамарасейте.

В другите две контроли на вратата на Лас Палмас беше 35-годишният нидерландски национал Яспер Силесен, който също бе привлечен в клуба през настоящия летен трансферен прозорец.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).