ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив се върна на победния коловоз, но играта не бе убедителна
Автор: Стойчо Генов 21:00 / 10.08.2024Коментари (8)6710
©
Локомотив (Пловдив) се върна на победния коловоз, макар и с не много убедителна игра. Черно-белите спечелиха срещу Берое с 2:0 като гости в мач от четвъртия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Стара Загора.

Жулиен Лами (58) и Христо Иванов (88) бяха точни за пловдивчани.

Така възпитаниците на треньора Любослав Пенев имат вече актив от 7 точки и се изкачиха до второ място във временното класиране.

В началните минути локомотивци имаха леко предимство във владеенето на топката, но така или иначе през първото полувреме двата отбора не успяха да отправят точен удар. Първият шут към една от двете врати бе дело на Жулиен Лами чак в 29-ата минута, но топката профуча високо над напречната греда.

Три минути по-късно Хорхе Сегура фаулира в наказателното поле Сантяго Годой и реферът Драгомир Драганов отсъди дузпа. След това обаче той видя сигнала на помощника си за засада, а ВАР потвърди това и наказателният удар бе отменен.

В 48-ата минута Георги Каракашев отправи първия точен удар в мача от 20-ина метра разстояние, но вратарят на Берое не се затрудни и улови.

Малко след това черно-белите сбъркаха при изнасянето на топката и Белоти се озова на стрелкова позиция в наказателното поле. Ударът му обаче бе спасен от Мартин Луков.

В 53-ата минута отново вратарят на Локомотив спаси отбора си, след като отрази силен шут от много близка дистанзция на Годой.

Пет минути по-късно пловдивчани откриха резултата. Топката стигна до Николас Пенев на левия фланг, той си я награси и с десния крак я центрира в наказателното поле. Там Жулиен Лами се отскубна от опеката на защитник и засече с глава за 0:1. Това бе второ попадение на французина с екипа на Локомотив след гола му срещу Ботев в дербито на Пловдив.

Две минути преди края на редовното време черно-белите решиха мача с втори гол. Владимир Медвед центрира от фаул в пеналта, където футболист на Берое изби с глава. Топката обаче отиде право към Христо Иванов и той с техничен шут с десния крак я насочи в мрежата за 0:2.

Локомотив Пловдив игра в състав:

Мартин Луков, Кристиян Пешов (73- Ангел Лясков), Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Оливер Камдем, Георги Каракашев,Христо Иванов, Ивайло Иванов (65- Мартин Хайдаров), Николас Пенев (65- Владимир Медвед), Димитър Илиев (86- Данило Полонский), Жулиен Лами (65- Владимир Медвед).

Още по темата: общо новини по темата: 211
10.09.2024
08.09.2024
07.09.2024
07.09.2024
07.09.2024
06.09.2024
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всъщност играта ни е трагедия :)
+1
 
 
Поздравявам Локомотив , че върви стабилно , въпреки , че играе без Мичи , а незнайно защо и без Ангел , който за мен лично е в първата тройка на бековете в България....
0
 
 
вай вай тия буфири бият наред и 2ро място станали вай вай саде ботив, ша ги миним
-2
 
 
вай вай вай, тия буфири само бият. чак на байонзи му стана лошу, абе каквоту и да си говорим с една Питъ на погребаха живи, мамицата им буфирска
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.08.2024 г.
+2
 
 
Берое 7т., Локото 4т. Добро тото. 2-ка и точен резултат. Бироито имитираха игра. Крушара като падат го няма, като "бият" е на стадиона, завалията - няма пари да се обръсне, отбор издържа. Гонзо, аресват ли ти такива мачове?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболистите на Локомотив и Ботев се включват в "Нощ на Ангелите"
Димитър Илиев стана вицепрезидент, награди призьори в Пловдив
Бивш играч на Локо, стигнал и до националния тим, отново избра да играе в Полша
Локомотив Пловдив и Димитър Илиев с нов благороден жест към 10-годишния Денис
Фенове на Локо с важна позиция след мача на националите в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: