Радост в Ботев! Нападател се възстановява бързо, връща се в игра по-рано от очакваното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:01 / 12.08.2024
4471
Тежко контузеният нападател на Ботев Пд Георги Николов се възстановява по феноменален начин. Смяташе се, че голаджията ще бъде готов за игра едва през декември, но почти сигурно той ще се появи по терените в началото на октомври и дори в края на септември. Николов бе опериран в Барселона, а силният му организъм и младата възраст дават много добри резултати при възстановяването.

Николов скъса кръстни връзки на коляното в двубоя с ЦСКА 1948 на 7 април тази година. Очевидно над нападателите на "канарчетата“ тегне тежко проклятие, защото и взетият впоследствие звезден нападател Антъни Уджа се контузи при поражението с 0:4 от Панатинайкос. Бившият играч от Бундеслига ще отсъства между 6 и 9 месеца.

Така треньорът Душан Керкез разполага на практика само с два варианта за върха на атаката – хърватина Мартин Секулич и новопривлечения черногорец Алекса Мараш, след като преди началото на сезона Фаустас бе пратен в Септември под наем, пише "Мач Телеграф". Мараш се включи изненадващо силно в първия мач със Зрински като вкара виртуозен победен гол.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).