Ботев го изпусна, той вкара хеттрик за 14 минути в новия си клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:09 / 12.08.2024
13213
Елитните играчи на Лудогорец до 16 години записаха първа победа в новостартиралия шампионатен сезон. Успехът им е повече от безапелационен с изразителния краен резултат 8:0. Те подчиниха съперниците от Хебър (Пазарджик) в първия официален мач, който се изигра в комплекс "Гнездо на орли".

Над всички беше нападателят Васил Иванов. Юношата на Ботев (Пловдив) вкара хеттрик за 14 минути. Пловдивчанинът бе изпуснат от "жълто-черната" школа преди месец, а сега дебютира официално за новия си клуб.

Васил Иванов откри резултата в 26-тата минута, като отправи презицен удар от бялата точка. Нарушението бе отсъдено срещу Ястиян Георгиев. В 32-рата минута Николай Попов удвои преднината на младите "орли", след като бе изведен очи в очи срещу вратаря на гостите. В 36-тата минута Васил Иванов оформи класическото 3:0. Но само в рамките на четири минути той отново бе безупречен, след като успя да прехвърли стража на Хебър и да реализира своя хеттрик. По този начин до 40-тата минута на мача резултатът набъбна до 4:0 в полза на Талантите на Лудогорец.

След подновяването на играта головото шоу продължи и разградчани натрупаха завиден аванс още на старта на новия шампионат. Еди Дончев се разписа за 5:0 в 65-тата минута с помощта на асистенция на Кристиан Маринов. Точно десет минути по-късно Веселин Атанасов записа името си сред голмайсторите в срещата. Попадението за отличния резултат 6:0 стана факт след асистенция на Станислав Иванов. Повече от комфортната преднина, която юношите на Лудогорец натрупаха до този момент, не повлия върху стремежа им за себедоказване до последната съдийска свирка. Така в 86-та и 90-та минути във вратата на Хебър се разписаха още Джем Андонов и за втори път Веселин Атанасов, който оформи крайния безапелационен резултат 8:0.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).