След като стана шампион на Бахрейн, бивша звезда на Локо подписа с първенеца на Индонезия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:00 / 12.08.2024
3238
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Лукас Салинас ще продължи кариерата си в Азия. След като миналия сезон спечели шампионската титла на Бахрейн с отбора на Ал Халдия, бразилецът с испански паспорт избра да подпише договор с настоящия шампион на Индонезия - Борнео, научи Plovdiv24.bg.

28-годишният халф има три трофея в своята кариера, като двата са с Локомотив Пловдив Купата на България и Суперкупата на страната ни през 2020 година.

"Футболен клуб Борнео ентусиазирано обяви привличането на двама нови чуждестранни футболисти, а именно Лукас Салинас и Мариано Пералта. И двамата играчи ще подсилят атаката на отбора през този сезон. Салинас е бразилско-испански атакуващ полузащитник. Има опит в латиноамерикански, европейски и азиатски футбол. Левичарят може да играе на дясната и лявата позиция на нападател. Очаква се опитът и гъвкавостта на 28-годишния играч да дадат максимален принос в създаването на възможности, асистенциите и отбелязването на голове", гласи официалното съобщение на клуба.

След това от ФК Борнео публикуваха кратко видео при представянето на Салинас, в което имаше кадри и от мачовете му с Локомотив Пловдив.

Вижте в прикачения файл как беше представен бившият футболист на черно-белите!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).