Георги Минчев ги почна ударно в Турция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:37 / 13.08.2024
2187
Българският национал Георги Минчев започна ударно периода си в турското първенство и още в първия си мач за Юмраниеспор отбеляза два гола при успеха с 3:0 над Чорум ФК като домакини. Бившият голмайстор на Локомотив Пловдив започна като титуляр и остана на терена 89 минути в първия мач на тима си за новия сезон.

Баръш Икинджийер откри резултата в 28-ата минута за домакините от Истанбул. След почивката обаче Георги Минчев беше в стихията си и реализира още два пъти – в 55-ата и в 86-ата минута.

Първото попадение на сметката на българина дойде след атака от дясно на крилото Себио Суку, който проби и центрира. Топката обаче рикошира в бранител на гостите и направи парабола. Минчев реагира светкавично, нанесе изстрел с глава, който изненада вратаря и топката се спря в мрежата.

Пет минути по-късно българинът можеше да направи 3:0, след като останаха заедно със свой съотборник сами срещу вратаря. Атакуващият от дясното крило албанец Ясмин Барди  обаче предпочете да завършва сам, а шутът му беше спасен от стража на Чорум – Хасан Акънай.

Пет минути преди края на срещата беше оформен и крайният резултат 3:0. Отново Соку проби по дясното крило и центрира високо. На задна греда Минчев се беше пласирал много добре и без да се бави посрещна подаването с глава, за да забие второто си попадение в срещата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).