Треньорът на Жрински се закани: Ще играем нападателно! Анализирахме Ботев - ако сме на ниво, ще победим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:45 / 14.08.2024
3395
Старши треньорът на Жрински (Мостар) Марио Иванкович даде пресконференция преди утрешния сблъсък с Ботев (Пловдив).

Ето какво сподели наставникът на домакините:

"Всички видяхме какво се случи в първия мач. Загубихме с 1:2, но мисля, че резултатът можеше да е различен. Показахме решителна и смела игра, но заради наши грешки допуснахме два гола. Мисля, че има на какво да се надяваме. Нямаме здравословни проблеми с изключение на Слободан Яковлевич и мисля, че играчите ще бъдат свежи, готови да дадат най-доброто от себе си. Ако сме на това ниво, можем да се надяваме на добър изход".

"Анализирахме Ботев, видяхме слабите им страни, но и нашите пропуски. Имаме план как да постигнем положителен резултат възможно най-бързо и да използваме лошите им страни, които има всеки отбор. Няма да е лесно, ще бъде труден мач, но с подкрепата на феновете и нашата вяра имаме шанс“.

"Адаптирахме се твърде много към съперника. В четвъртък няма да е така. Ще играем нападателно, доколкото можем, тоест доколкото отборът на Ботев ни позволи. Ще се опитаме да заличим тяхното предимство възможно най-скоро и както във всеки друг мач влизането в срещата ще бъде много важно".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).