ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емоционалният Керкез: Работя да спечелим титлата! Етоо се контузи заради нашия терен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:38 / 15.08.2024Коментари (6)4858
Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез беше разочарован от загубата с 0:2 от Жрински Мостар, която коства мястото на отбора му в Лига на конференциите. 

"Това са ситуации, които в Европа не може да правиш. Няма значение, че те имат висок нападател. Червеният картон е голяма грешка. Трудно е да играеш с десет души в Европа. С тези ситуации в Пловдив, които не вкарваш, не можеш да продължиш. Горд съм с представянето в Европа. С изключение на втория мач с Панатинайкос. Развиваме се като клуб. Трябва да анализираме нашите грешки и да се готвим за първенството", каза Керкез. 

"Ако си спомняте какво казах преди първата среща - разликата да играеш в Европа. Повечето техни отбори са играли в групата на Лига на конференциите. Когато нещата са 50/50, те показаха своя опит. Можехме да стигнем до плейофа. Всички в клуба трябва да седнем и да гледаме реално на нещата. Разочаровани сме, но трябва да сме реалисти". 

"Казах им, че през втората част трябва да контролираме повече топката. Променихме системата заради центриранията. Трябваше да държим резултата, защото знаех, че ще имаме 1-2 шанса. Вкарахме, но беше засада. Не беше лесно. Можеше да продължим напред", каза той. 

Той разкри и защо Джеймс Ето’о не игра в този мач: "Контузия заради терена на нашия стадион. Изгубих футболист, когото загубих не заради моя грешка или грешка на щаба. Трябва да подобрим терените в България. Хората трябва да разберат реалността, може да ме обвинят, но това е. сигурно някои ще кажат, че плача за терена, но това е. Доволен съм от Янис Карабельов, загубихме една опция, но през второто полувреме стояхме по-добре“.

"Трябва да припомня на хората. Не че аз промених ситуацията в Ботев Пловдив, от президента до домакина работят до краен предел за да вдигнат отбора. Аз работя, за да доведа отбора до титлата, защото това заслужава този клуб. Хората не трябва да забавят къде беше клубът, когато дойдохме. Този тим е 8-кратен шампион, а ние имаме 2 титли. Трябва да сме реалисти. Работя тази работа, лесна е да ме критикуват. Може и 5 милиона от мен да си мислят, че разбират по-добре от мен, от Дерменджиев, Стипич, Генчев и Илиев, който е национален треньор. Всеки трябва да е горд от това, което се случи през последните месеци“, направи равносметка на престоя си в Ботев Пловдив до момента.

"Поздрави за феновете на Ботев Пд, нека всички да бъдем заедно“, завърши Душан Керкез.

Още по темата: общо новини по темата: 639
16.09.2024
16.09.2024
16.09.2024
16.09.2024
15.09.2024
14.09.2024
предишна страница [ 1/107 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Бил горд с представянето в Европа!Горд от какво?Че отпадна от от един посредствен босненски отбор,в който играят само месни момчета ,с бюджет в пъти по-малък от този на Ботев! Че футболистът му си изкара най-глупавия червен картон,че за цял мач имаше едно чисто положение за гол,че срещата с ПАО беше като среща с товарен влак и беше късмет ,че гърците спряха да вкарват!Голяма гордост!
-1
 
 
Вместо да си наведе главата и да изрази съжаление, той възхвалява Жрински и се държи надменно към клуба който му е работодател. Феновете на Ботев не са вчерашни и са видяли за какво става въпрос. Отново грешна схема ,състав , за смените да не говрим въобще. мМалко скромност нямаше да е излишна. Явно Керкез се превъзбуди и се помисли за голяма работа. Както казваше Тумби - Уж има нещо в него ,ама май няма нищо . Да си остава в Мостар да празнува
-3
 
 
Стоян канара е чул на ушенце че пак жа на обединяват.Тоя път с Лайногорец да поемаме бахурите заедно ва.
-2
 
 
Отпадане от босненски отбор си е резил отвсякъде. И то от отбор, който играе изцяло с местни футболисти и доста по-нисък бюджет. Въобще отборите ни в европейските турнири са пълна нула.
-3
 
 
Браву на негу бай Керкенез щампиони ша ни прави. Тува е истински кънар. Ай кънари, ний па ша са върним на върхЪ, тува си е нашата циганска съдба, саде Ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез прати Игонен и Диабате в дубъла на Ботев
Благородно! Лудогорец дари средства за Денис и изграждане на паметник на Чико
Нвачукву, Минков и компания посетиха две училища
Съперник на Ботев тренира в Марково
Вкара на Локо, Ботев го поиска - цената е 1 милион лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: