Ботев с благодарствено писмо към Летище "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 17.08.2024
2433
ПФК "Ботев“ Пловдив изказва искрените си благодарности към Летище Пловдив за съдействието около организацията и пътуването на отбора към Мостар за срещата от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите.

Ръководството на "жълто-черните“ се радва, че намери подобна подкрепа в лицето на Летище Пловдив. Нашите партньори направиха всичко възможно, за да бъде полетът на тима както на отиване, така и на връщане от Босна и Херцеговина максимално комфортен.

Ботев изказва и огромните си благодарности за съобразителността на ръководството и служителите на Летище Пловдив, които бързо разбраха ситуацията и се съобразиха изцяло с натоварения ни футболен график. Изцяло благодарение на тях програмата и подготовката на отбора не беше нарушена от пътуването.

"Радваме се и благодарим за помощта и очакваме с нетърпение и следващият случай, в който отново ще имаме възможността да използваме услугите на професионалистите от Летище Пловдив.", написаха от ПФК Ботев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).