Фенове на Локо: Всички заедно в подкрепа на терена и извън него! В радост и тъга!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:35 / 17.08.2024
1919
Феновете на Локомотив Пловдив ще продължат своята благотворителна инициатива в подкрепа на семейство Трайкови. За предстоящия мач срещу Черно море на стадиона ще бъдат разположени урни, в които желаещите привърженици могат да пускат своите дарения.

Двубоят от 5-ия кръг на Първа лига е в понеделник от 21,15 часа на "Лаута".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на феновете на Локомотив от фракцията "Трибуна Бесика":

Както винаги, заедно сме не само на терена и по трибуните, но и в духа на взаимопомощ и солидарност. На предстоящия мач срещу Черно ;оре ще имаме възможността отново да покажем, че сме заедно не само, заради футболните срещи, а че сме едно голямо семейство. На Трибуна Бесика ще бъдат разположени урни за дарения, които ще продължат инициативата в подкрепа на семейство Трайкови.

Нека си припомним, че тези урни са нашия шанс да подадем ръка на хора, които се нуждаят от нашата подкрепа. Независимо от размера на дарението, всеки лев е от значение и ще бъде от огромна подкрепа.

Всички на трибуните, всички заедно в подкрепа и на терена, и извън него! В радост и тъга!

Понеделник, 21:15


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).