ПФК Локомотив с официална позиция относно Крушарски и Мичи Нтело

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:28 / 17.08.2024
3804
Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение. Повод за реакцията от "Лаута" стана информацията на вестник "Тема спорт", според която има конфликт между собственика на клуба Христо Крушарски и нападателя Мичи Нтело.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на ПФК Локомотив Пловдив:

Уважаеми локомотивци,

Отново се обръщаме към вас, за да опровергаем поредната злонамерена статия, поместена в публичното пространство, и то преди важен домакински мач за Локомотив.

Тази сутрин се събудихме с “новината" за конфликт между Христо Крушарски и Мичи Нтело. Това категорично не отговаря на истината, както и “писанията" за слагане във фризери и т.н.

Припомняме ви също, че това не е първата фалшива новина относно Мичи Нтело в последните няколко седмици, което ни кара да си мислим, че всичко е целенасочено. 

Локомотив си има старши треньор в лицето на Любослав Пенев. Той взима крайните решения кой, как и на какъв пост да играе. Всичко останало е плод на фантазията на определени хора.

Мичи Нтело е важна част от клуба и ние държим на него. Нападателят е отдаден на Локомотив и е готов по всяко едно време да защитава цветовете на тима пред вярната ни публика!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).