Душан Керкез: Хората са свикнали с "Коматево"! Конте сам пожела да не играе срещу Хебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
12:48 / 19.08.2024
7718
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез отговори на редица въпроси на медиите на пресконференцията след мача с Хебър.

Ето какво заяви наставникът на "канарчетата":

Относно Мартин Секулич: "Той направи трансфер в събота. До 2-3 дни официално ще разберете къде ще отиде той."

Относно слабата посещаемост на срещата, специалистът заяви:

"Ботев отново играе с големи клубове в Европа. Тук, на новия си стадион, който беше пълен всеки мач в Европа. Хората са свикнали с "Коматево", където капацитетът е 3000 души и не е лесно да се случи тази промяна. Част от тях са на ваканция, може би имат нужда от почивка след емоциите, които изживяха в европейските клубни турнири. Може би до някъде е нормално, и на мен ми се иска да има 10 000 души, но го има и това, очакваме отново тяхната подкрепа.

За Антоан Конте: Той не е контузен, сам ми каза, че не е готов да играе в този мач, това е футболът.

Треньорът допълни, че не е лесно да се играе на такъв терен. Джеймс Етоо все още е контузен, като може и да вземе участие срещу Спартак Варна.

Запитан за състоянието на Атанас Чернев, наставникът каза: Чернев работи, ще играе днес за Б отбора (б.р. срещу Етър), трябва му време. Има леки проблеми с колената. Мислим, че скоро ще може да се конкурира за отбора.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).