ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Късен обрат и втора поредна домакинска загуба за Локомотив
Автор: Стойчо Генов 23:10 / 19.08.2024Коментари (15)5654
Локомотив (Пловдив) разочарова привържениците си и записа втора поредна домакинска загуба през настоящия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите отстъпиха на Черно море с 1:2 в мач от 5-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута".

Жулиен Лами (62) бе точен за пловдивчани, а Исмаил Иса (75) и Владко Дробаров (83) се разписаха за гостите.

Така възпитаниците на треньора Любослав Пенев останаха с актив от 7 точки и заемат 9-о място във временното класиране.

Първата добра възможност в мача дойде в 9-ата минута и бе пред вратата на варненци. Димитър Илиев изведе Жулиен Лами в наказателното поле. Последва шут с десния крак, но Виктор Попов с шпагат успя да блокира удара.

Минута по-късно отново Лами бе изведен, но още преди да поеме топката падна на границата на наказателното поле. Реферът Васимир Ел-Хатиб даде знак играта да продължи.

След половин час игра след двойно подаване между Ангел Лясков и Димитър Илиев последва шут на бранителя, но право в ръцете на Пламен Илиев.

В края на първото полувреме Черно море пропусна най-чистото положение. Мазир Сула центрира чудесно към Асен Дончев, но той от близо не успя да преодолее Кристиан Томов.

В началото на втората част вратарят на Локомотив спаси още едно страхотно положение за гостите, след като изби с тяло шут на изскочилия сам срещу него Дуду.

В 62-ата минута локомотивци откриха резултата. Георги Каракашев напредна през центъра, след което подаде надясно към Жулиен Лами. Той си поведе няколко метра топката и с бомбен шут с десния крак простреля Пламен Илиев. Ситуацията дълго време бе разглеждана от VAR за евентуална засада на Лами, но в крайна сметка попадението бе признато. Това бе трети негов гол с екипа на Локомотив Пловдив.

В 75-ата минута варненци изравниха резултата. Дуду получи отдясно и центрира в малкото наказателно поле. Там играч на гостите засече с глава, а Кристиан Томов спаси. Топката обаче попадна в Исмаил Иса и той от един метър направи успешна добавка с крак за 1:1.

В 83-ата минута Черно море стигна до пълен обрат в резултата. Това стана след центриране от корнер, при което Владко Дробаров бе изпуснат от отбраната на домакините и засече с глава в мрежата за 1:2.

Локомотив Пловдив игра в състав:

Кристиан Томов, Кристиян Пешов, Ангел Лясков, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Георги Каракашев (87- Мартин Хайдаров), Христо ИвановИвайло Иванов (72- Йоан Нзи), Николас Пенев (76- Мартин Петков), Димитър Илиев (72- Мичи Нтело), Жулиен Лами (76- Владимир Медвед).

Още по темата: общо новини по темата: 220
16.09.2024
16.09.2024
14.09.2024
13.09.2024
13.09.2024
13.09.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
пак ли два шпека? хубуу , чи жълтити се смилиха та ни дадоха една точка . щяхми да сме в дъното . саде локо и бай крошарски мангизлията
+1
 
 
Ай гасете тия лампи,че ми се спи бе лумпени,кво ми виете само през 1 седмица.
+3
 
 
Гол от чиста засада! Срамна работа! Дългата ръка на Наско Узунов вече е срама!
+1
 
 
Спечелен мач губим.Големият треньор Пенев е пълна нула.Налага сина си, като вижда,че за нищо не става.Да смениш Митьо и да вкараш Медвед, да оставиш сина си на терена,пълно безумие.Да си го вземат ЦСКА барабар със синчето си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: 40 години от едно от най-паметните футболни събития за Пловдив и България
ПФК Локомотив поздрави учители и ученици
Подкрепата от мъжкия отбор не помогна на дубъла на Локомотив при визитата край морето
Локомотивци донесоха много настроение и усмивки на малки и големи
Любо Пенев: Доволен съм! Печелим точки - една, една, постепенно ... На победния път сме
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: