Любо шокира: Много съм доволен, изиграхме най-добрия си мач от началото на сезона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
23:47 / 19.08.2024
4589
Треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев прие спокойно загубата от Черно море с 1:2, която бе втора поред за неговия тим в мачовете на "Лаута". Нещо повече - наставникът смело заяви, че това е бил най-доблрият мач на неговия тим от началото на сезона.

Ето какво каза специалистът след края на срещата:

Много съм доволен от момчетата, поздравявам ги. Нашите фенове - също, създадоха отлична атмосфера. Изиграхме най-добрия мач от началото на сезона. Можеше да затворим двубоя, имахме няколко ситуации, но във футбола е така. Понякога, когато играеш добре, не взимаш точки. Но високо вдигната глава, точките ще дойдат.

Ние сме един от най-младите отбори в първа лига, изграждаме нов стил на игра. Трябва да надграждаме, търсим развитие и това ще се случи. Играхме много добре, но за съжаление загубихме.

Тези 90 минути са доказателство, че вървим в точната посока. Изключително важно е момчетата да бъдат спокойни. Вървим напред и развиваме нашия отбор.

Най-вероятно ще има нови попълнения, но аз като не треньор не бързам да ги пускам в игра. Конкретно не само за Йоан Нзи, , а за всички.

За отсъствието на Мартин Луков и Оливер Камдем? Имат леки разтежения, нормално е да има хора, които да са извън глрупата. Разчитам на абсолютно всички, но се видя, че без всеки могат да се получат нещата.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).