ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Язов пред Plovdiv24.bg: Лицензионната комисия да си прочете наредбата! Осветлението ни е в норма!
Автор: Стойчо Генов 17:08 / 20.08.2024Коментари (6)8497
© Plovdiv24.bg
Бившият кмет на район "Южен" Костадин Язов взе отношение по темата с осветлението на стадион "Локомотив" и препоръката на Лицензионната комисия към БФС отборът да играе домакинските си мачове в светлата част на деня.

Язов отговаря за инвеститорския контрол по изграждането на трите трибуни на стадиона от страна на възложителя Община Пловдив и е отлично запознат с всички параметри.

"Как така Лицензионната комисия установи "недостатъчно осветление на тъчлинията", след като самата тя е издала наредбата за лицензирането на осветления на стадионите? Аз съм категоричен, че при нас са спазени параметрите за осветеност в тъмните зони на терена. Нека от комисията прочетат какво са написали самите те и ако трябва - да си променят наредбите, а не да говорят наизуст", заяви пред Plovdiv24.bg Костадин Язов.

Той уточни, че по наредба минималното изискване за осветеност на тъмните зони на терена (на 0 градуса, на земята по тъчлинията) е 300 лукса. Протоколното замерване на стадион "Локомотив" е извършено на 20 февруари и в този периметър е било 685 лукса.

"Хоризонталната осветеност на височина е била от 1212 до 873 лукса. Когато бе извършено това измерване над Трибуна Спортклуб имаше скеле, което засенчваше даже по-голяма част от терена, отколкото в момента", уточни пред нашата медия Костадин Язов.
Още по темата: общо новини по темата: 220
16.09.2024
16.09.2024
14.09.2024
13.09.2024
13.09.2024
13.09.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 20.08.2024 г.
0
 
 
Господин Язов, доколкото си спомням сте кмет на район Южен в гр. Пловдив! Вършете си работата, за която сте назначен! Дори под кабинета Ви, на кръстовището до кметството, всеки ден стават нередни неща! Ежечасно, дори всяка минута! Започнете с кръгово кръстовище там и трафика през него ще се облекчи с поне 30%. Наясно ли сте какво е качеството на боята, положена като хоризонтална маркировка от софийската фирма? Няколко часа след полагането и все едно, че изобщо не са я нанасяли! Или това не го виждате? По ул. "Пере Тошев" постоянно паркират въпреки забранителните знаци, което е предпоставка за ПТП. А строящата се нова сграда на ъгъла с "Даме Груев", кога ще се оправи тротоара за пешеходци Или е най-лесно - "Строителен обект, премини на отсрещния тротоар? Вършете си работата! Футбола го оставете на специалистите в тази материя!
0
 
 
Тоя малоумник вместо да ми бръщолеви пълните глупости, да се засрами колко време се строи и колко милиони се откраднаха. Нормално февруари месец, когато нямаше козирка, осветлението да е било наред.. И тоя ни управляваше квартала, але мале .. После защо по 2 години не могат да завършат 100 метра ремонтиран участък от улица. Вместо да си по- нисък от тревата, ти изказваш експертни мнения, които всъщност са всичко друго, но не и експертни...
+5
 
 
Какво си спазил бе, 2 години една проста трибуна още не е построена. Двама работника я строят, срам без никакъв контрол. И тоя бил кмет-мухал.
+5
 
 
Г-н Язов,гледах мача по телевизията и наистина по източната страна на терена картината не бе добра, поради не добро осветяване.Това е истината,останалото са празни приказки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: 40 години от едно от най-паметните футболни събития за Пловдив и България
ПФК Локомотив поздрави учители и ученици
Подкрепата от мъжкия отбор не помогна на дубъла на Локомотив при визитата край морето
Локомотивци донесоха много настроение и усмивки на малки и големи
Любо Пенев: Доволен съм! Печелим точки - една, една, постепенно ... На победния път сме
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: