ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Веселин Великов: Теренът на Ботев не става за Първа лига, все едно играем на плажа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 21.08.2024Коментари (2)3456
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Хебър Веселин Великов говори за предстоящия двубой на "гробарите" с Левски на "Герена", както и за изминалото поражение от Ботев Пловдив с 0:1. Специалистът засегна и темата за качеството на тревното покритие в сблъсъка с "канарчетата"

"Нормално е да съжаляваме за резултата срещу Ботев Играхме добре, но лошото е, че загубихме. Не успяхме да вземем дори точка от този двубой. Неприятно е. Всички знаят, че не играем на нашия стадион и това не е никак добре за нас. И сега срещу Ботев Пловдив все едно бяхме гости, защото ги приехме на техен терен. Това е много лошо за нас. Ние имаме от началото на сезона реално само едно домакинство, което се игра в Пазарджик. В останалите срещи практически сме гости. Става въпрос за четири срещи поред извън Пазарджик. Най-лошото е, че нямаме точки. Това е притеснително. Трябва да започнем да печелим точки. Без значение по какъв начин. Всяка точка за нас сега е важна. Тези хора, които ни подкрепят, трябва да ги зарадваме с резултати и с добри игри", заяви той пред "Мач Телеграф".

"На първо време са ни нужни резултати, а те липсват към момента. Ще се повторя, но в България домакинството е огромен фактор. Не казвам, че в тези два мача срещу Славия и Ботев Пд щяхме със сигурност да ги спечелим, ако бяхме вкъщи, но шансовете ни щяха да са по-големи. Можеше да направим нещо повече. В крайна сметка трябва да приемем действителността, а тя е такава, че играем на чужди терени и ни липсва актив от точки. Може би, ако мачът с Ботев Пд беше в Пазарджик, то нямаше да загубим", добави специалистът.

"Според мен това теренът на Ботев за Първа лига. Моите уважения към Ботев отбора, но на това игрище и на футболистите, и на треньорите не им беше комфортно. Трябва да вземат мерки, защото на там не се играе добър футбол. Не става за елита в България. Тревата беше в окаяно състояние. Пред вратите беше сложен пясък. Все едно играем на плажа. За вратарите беше много неприятно. Видях го. Наистина не беше, както трябва", завърши Великов.
Още по темата: общо новини по темата: 639
16.09.2024
16.09.2024
16.09.2024
16.09.2024
15.09.2024
14.09.2024
предишна страница [ 1/107 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Господ многознайко, че терена не е в най- добрата си форма- това е факт. Но също така, че практикувате супер спрял футбол и като цяло анти-футбол, никой нищо не ви казва. Давам ви още 2-3 мача начело и сте пътник.
+2
 
 
Така е Веско , защо обаче не казваш нищо за мача ви със Спартак , защото нивата ви не беше по малко разорана ...сега го правите терена, но до оня ден трябваше и при вас с ботуши да се ходи...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез прати Игонен и Диабате в дубъла на Ботев
Благородно! Лудогорец дари средства за Денис и изграждане на паметник на Чико
Нвачукву, Минков и компания посетиха две училища
Съперник на Ботев тренира в Марково
Вкара на Локо, Ботев го поиска - цената е 1 милион лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: