Добри новини! Младежки национал е готов за игра, нападател на Ботев се възстановява по план

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
14:10 / 21.08.2024
3321
Юношата на Ботев (Пловдив) Атанас Чернев вече е напълно готов за игра и може да бъде използван от Душан Керкез. Младежкият национал на България имаше проблеми с леки контузии, но вече е възстановен и тренира на 100%.

След неделния мач с Хебър, наставникът на "канарчетата" заяви, че Чернев има нужда от още малко време, за да бъде на разположение. Още на следващия ден талантливият бранител изигра пълни 90 минути за дублиращия отбор срещу Етър (Велико Търново).

Няма да е изненада още в събота Атанас Чернев да получи игрови минути в домакинството срещу Спартак (Варна) в "Коматево". През миналия сезон пловдивчанинът бе основен избор на Керкез, като изигра общо 24 мача с екипа на "жълто-черните".

В същото време друг младежки национал - Георги Николов, продължава своето възстановяване. Атакуващият футболист работи по специална програма, а всички в Ботев се надяват час по-скоро да бъде готов за игра.

Очакванията са Николов да се завърне на терена за "канарчетата" през есента, с което да усили нападателната мощ на тима.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).